Mediamonitori luopuu X-viestipalvelusta

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori poistaa käytöstä X-tilinsä (entinen Twitter), jonka hyödyntämisen tietojen jakamisessa sivusto lopetti jo aiemmin tänä vuonna. Mediamonitorissa nykymuotoinen X koetaan tarpeettomaksi ja Mediamonitorin arvojen vastaiseksi. Näkemyksemme mukaan julkisessa keskustelussa tulisi pyrkiä avoimeen ja moniarvoiseen ilmaisuun vastakkainasettelun ja turhan provosoinnin sijaan.

Sosiaalisessa mediassa Mediamonitori tulee hyödyntämään jatkossakin Facebook-ryhmää, johon kuka tahansa on vapaa liittymään. Facebook-ryhmässä toivomme asiallista käyttäytymistä ja laadittujen sääntöjen noudattamista. Mediamonitori tulee julkaisemaan Facebookissa linkkejä sivuston uutisiin ja tietoa esimerkiksi taajuus- ja nettiradiolistojen tuoreista päivityksistä.

Ensi vuoden alusta alkaen lyhytaikaisten radioiden luetteloon tehdään pieniä muutoksia. Lyhytaikaisten radioiden ohjelmatyyppejä ei jatkossa enää julkaista listalla. Tilalle tulee lisää teknisiä tietoja, kun aseminen antennipolarisaatio ja antennisuuntaus mainitaan. Mukaan tulevat myös lähettimien koordinaatit varsinaisen taajuuslistan tapaan. Mediamonitori jatkaa yhteistyötä kansainvälisen FMlist-tietokannan kanssa. Kyseinen sivusto julkaisee taajuustietoa eri maiden FM- ja DAB-radiotoiminnasta.

Palvelimen vaihtamisen takia uutiskommentointi on toistaiseksi pois käytöstä Mediamonitorissa. Se pyritään palauttamaan mahdollisimman pian tai viimeistään siinä vaiheessa, kun uusi julkaisujärjestelmä otetaan mahdollisesti käyttöön.

{jcomments off}