Kesäradiot värittävät radiotarjontaa useilla paikkakunnilla

kirjoittanut

kategoriassa

Kesäkuun alkaminen toi tullessaan kahden kesäradiokanavan lähetykset, kun Mikkelin seudulla aloittanut Mökkiradio ja Kalajoella jo viime kesänä toiminut Radio Hiekka pääsivät ääneen 1. kesäkuuta. Mökkiradio kuuluu Mikkelin seudulla taajuudella 102,4 MHz, kun taas Radio Hiekalla on tänä kesänä kaksi taajuutta eli Kalajoen 98,0 MHz ja Ylivieskan 95,0 MHz. Viime kesänä Radio Hiekka toimi vain Kalajoella.

Mökkiradio lähettää viihde- ja ajakohtaisohjelmaa Mikkelin seudulla vakituisesti asuville ja kesälomanviettäjille elokuun loppuun asti. Mökkiradio jatkaa toimintaansa nettiradiona lyhytaikaisen radioluvan päätyttyä. Aseman juonnetut ohjelmat käynnistyvät maanantaina 5. kesäkuuta.

Radio Hiekka jatkaa viime vuodesta tuttua kaavaa eli tarjoilee kesäviihdettä ja tietoa Kalajokiseudun tapahtumista elokuun loppuun FM-taajuuksilla ja nettiradiossa.

Tähän mennessä varmistuneita lyhytaikaisia kesäradiolupia on myös Lemin kotiseuturadiolla, joka on aiempina kesinä lähettänyt lauantaisin. Lemin kotiseuturadion taajuus on aiemmilta vuosilta tuttu 95,2 MHz.

Loviisassa alkaa uuden kesäkanavan Koti Radio Loviisan lähetykset näillä näkymin heinäkuussa. Koti Radio Loviisa kuuluu ainoastaan taajuudella 106,0 MHz. Aseman taustat ovat samat kuin kaupungissa toimivalla nettiradiokanava RQL Webradiolla, joka aiemmin toimi nimellä Radio Queen Loviisa.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot ja nettiradiot

{jcomments off}