Radio Sandelsin uusin taajuus käyttöön torstaina

kirjoittanut

kategoriassa

Vuoden 2022 lopulla uusia taajuuksia saanut Suomen lähiradiot Oy eli Radio Sandels laajentaa kuuluvuusaluettaan Pohjois-Pohjanmaalle, kun uusi Haapaveden lähetin aloittaa lähetykset torstaina 1. kesäkuuta taajuudella 92,0 MHz. Uuden taajuuden myötä Iisalmessa maajansa pitävä Radio Sandels laajenee Pohjois-Savon ja Kainuun ulkopuolelle. Sandelsilla on lähettimet Haapeveden ohella Iisalmessa, Joroisissa, Kuopion Puijolla ja Nilsiässä sekä Sotkamon Vuokatissa.

Radio Sandelsin toimitusjohtaja Reijo Glad sanoo, että aseman laajenemien Pohjois-Pohjanmaalle on mainostajien ja kuuntelijoiden kannalta luonnollinen suunta. Gladin mukaan suunnitelmat myös Lieksan Kolin uuden taajuuden käyttöönottamisesta ovat olemassa, mutta aloituksen tarkka ajankohta selviää myöhemmin.

Suomen lähiradiot Oy sai Liikenne- ja viestintävirastolta ja valtioneuvostolta ohjelmistotoimiluvan neljälle uudelle taajuudelle eli Haapavedelle, Lieksaan, Kuusamoon ja Ouluun.

Kuuluvuusalueellaan hyvin menestyvä Radio Sandels palkittiin Vuoden paikallinen radio -palkinnolla RadioGaalassa maaliskuussa.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista

 


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Radio Sandelsin uusin taajuus käyttöön torstaina”

 1. Marko, Stadi avatar
  Marko, Stadi

  Radio Sandels on positiivisia vaihtoehtoja tylsien isojen mediatalojen ohessa. Sanomien Radio Classic Hits on väritön ja tylsä. En edes odottanut mitään uutta Hannu Harjun ja Sanomien puulaakista. Yksi asia on pimennossa. Onko keskisuomalainen Mediatalo myynyt pois toimiluvan 102,8 MHz Helsinki, Classic Hits tekeleelle? Radio City on minusta edistynyt eteenpäin. Tätä Cityä jaksaa kuunnella enenmmän nykyisin. Radio Nostalgian lumoa ei hetkauta muut ketjut, ja onneksi Golden Oldies levystöä riittää. Kommentoikaa.

 2. [quote name=”Marko, Stadi”]Radio Sandels on positiivisia vaihtoehtoja tylsien isojen mediatalojen ohessa. Sanomien Radio Classic Hits on väritön ja tylsä. En edes odottanut mitään uutta Hannu Harjun ja Sanomien puulaakista. Yksi asia on pimennossa. Onko keskisuomalainen Mediatalo myynyt pois toimiluvan 102,8 MHz Helsinki, Classic Hits tekeleelle? Radio City on minusta edistynyt eteenpäin. Tätä Cityä jaksaa kuunnella enenmmän nykyisin. Radio Nostalgian lumoa ei hetkauta muut ketjut, ja onneksi Golden Oldies levystöä riittää. Kommentoikaa.[/quote]
  Groove FM toimii edellee Helsingin taajuudella 102.8 Mhz ei Classic Hits

 3. Marko, Stadi avatar
  Marko, Stadi

  Totta.Mutta onko keskisuomalainen Media myynyt pois taajuuden toimiluvan 102,8MHz? Jos ei, niin sitten Sanomat on vuokralla edelleen. Sekavaa tämä toimiluparumpa. Uusia yrittäjiä olisi jonossa taajudelle, mutta Valtioneuvosto keskittää kilpailua suurille Mediataloille.

 4. Taajuus avatar

  [quote name=”Marko, Stadi”]Totta.Mutta onko keskisuomalainen Media myynyt pois taajuuden toimiluvan 102,8MHz? Jos ei, niin sitten Sanomat on vuokralla edelleen. Sekavaa tämä toimiluparumpa. Uusia yrittäjiä olisi jonossa taajudelle, mutta Valtioneuvosto keskittää kilpailua suurille Mediataloille.[/quote]
  Jonkinlainen vaihto- tai vuokrasopimus taajuuden käytöstä voimassa.

 5. Marko, Stadi avatar
  Marko, Stadi

  Kaikessa on kummallista, että Keskisuomalainen media ensin hakee toimilupia, sitten ei tule taajuudelle Pääkaupunkiseudulle tänne parhaille mainosmarkkinoille?Minusta vuokraaminen pitäisi olla kiellettyä, ja seikkoja puoltaisi tasinen kysyntä bandille myös 102,8MHz. Herra Harjun silmänkääntötemppuja en edes viitsi kommentoida tähän kirjoitusketjuun. Kun pieneen väkilukuiseen maahan tulee lukuisia toimilupia, on tuloksena se että kaikki melkein kilpailevat toistensa kanssa. Sitten on tuloksena ”pudotuspelejä” ja pienet toimijat pois pelikentältä. Siksi isot Sanomat ja Bauer mediat on kiinnostuneita ketjuradion liiketoimintaan. Suurin syyllinen löytyy valtiovallan päättäjistä.

 6. [quote name=”Marko, Stadi”]Totta.Mutta onko keskisuomalainen Media myynyt pois taajuuden toimiluvan 102,8MHz? Jos ei, niin sitten Sanomat on vuokralla edelleen. Sekavaa tämä toimiluparumpa. Uusia yrittäjiä olisi jonossa taajudelle, mutta Valtioneuvosto keskittää kilpailua suurille Mediataloille.[/quote]
  Ite muistelisin että Groove on vuokralla tuolla taajuudella