Karjalainen Syke Radio Rexin taajuuksille Pohjois-Karjalassa

kirjoittanut

kategoriassa

Sanomalehti Karjalainen Oy muokkaa alueellista radiotarjontaansa tuomalla Radio Rexin taajuuksille uuden radiokanavan. Radioasema Karjalainen Syke on jo aloittanut lähetykset, mutta varsinainen startti on radiokanavalla pyörivien tiedotteiden mukaan ensi maanantaina. Uudella radiolla on juonnettua ohjelmaa maanantaista lauantaihin.

Uuden radion pääkohderyhmää ovat 40-60-vuotiaat paikallisesta ajanvietteestä, ilmiöistä, uutisista ja tapahtumista kiinnostuneet kuulijat. Kanavan musiikkivalikoima koostuu pop- ja rockmusiikista 1990-luvulta tähän päivään.

Paikallinen radiotoiminta on jatkunut Joensuussa ja myöhemmin koko Pohjois-Karjalassa katkeamatta 35 vuoden ajan. Alueen ensimmäinen paikallisradio, Radio Jokinen, toimi vuosina 1988-93 ja sen tilalle perustettu Radio Rex vuodesta 1993 alkaen. Radio Rex päätyi Karjalaisen omistukseen viitisen vuotta sitten.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista ja nettiradiolista

Uutista muokattu 2.4.2023 klo 14.20: Korjattu virheellinen tieto alueen paikallisradiotoiminnan jatkumisesta – toiminta on jatkunut yhtämittaisesti 35 vuotta.


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Karjalainen Syke Radio Rexin taajuuksille Pohjois-Karjalassa”

 1. Seppo Mustonen avatar
  Seppo Mustonen

  Paikallisradio on toiminut P-K:ssa ihan katkeamatta ellei katkoksi lasketa öitä tai sähkökatkoja.

 2. [quote name=”Seppo Mustonen”]Paikallisradio on toiminut P-K:ssa ihan katkeamatta ellei katkoksi lasketa öitä tai sähkökatkoja.[/quote]

  Kiitos korjauksesta! Jutun tietolähteissä oli ristiriitaisuuksia. Tekstisisältö on nyt korjattu.

  Terveisin,
  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori

 3. Juhani avatar

  Mites RDS-tiedot tämän uuden kanavan osalta…? https://www.mediamonitori.fi/index.php/tietosivut/rds-koodit

 4. Juhani avatar

  …Lisäksi, muuten, ainakin Joensuussa (kantakaupunki ja ympärykset, mm. Noljakka ja Marjala) asema virittyy parhaiten FM-taajuudella 94,00 MHz, jota ei Mediamonitroin(kaan) Taajuuslistalla ainakaan vielä näy. RDS:nä staattisesti ”SYKE”. Juuri tätä kirjoitettaessa kuuntelussa.

 5. Kumma juttu että, ne paikalliset asemat jotka eivät ole liitetty mihinkään ketjuun, kuitenkin tahtovat jossain radiotarjonnan muokkauksessa muuttua samanlaista musiikkia soittaviksi jukeboksi asemiksi kuin ne jotka ovat osa jotain ketjua. Tuoltakin näyttää kadonneen useita ohjelmia ja on sellaista ohjelmavirtaa kuten ketjuradioilla.

 6. Marko, Stadi avatar
  Marko, Stadi

  Classic Hits on”kilpailija”Radio Nostalgialle, ja Easy Hits Radio on Radio Helmen+ Radio Me Naiset mix. Kaksi turhaa jukeboksia ketjuna. ,ilenkiintoista on seurata, milloin ketjut alkavat hajota, ja uusia paikallisia syntyy mm. pääkaupunkiseudulle, sekä suurempiin kaupunkeihin, myös maakuntiin? Suomessa on liikaa ketjuja. Uhkaava taloudellinen realismi voi karsia ketjuja pois!.