Sanoman uudet radiokanavat aloittivat lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Classic Hits ja Easy Hits ovat aloittaneet lähetykset torstaina FM-taajuuksilla ja nettisovelluksissa. Molemmat aloittaneet asemat ovat Sanoma Median tuottamia, mutta Classic Hits toimii Kevyt Kanava Oy:n viime vuonna saamilla taajuuksilla Helsinkiä ja Tamperetta lukuun ottamatta. Helsingissä Classic Hits lähettää entisellä Helmiradion taajuudella. Tampereella on toistaiseksi käytössä entinen Groove FM:n taajuus 100,9 MHz. Easy Hits puolestaan toimii Me Naiset Radion kanavapaikalla.

Sanoma Media tiedotti maaliskuussa käynnistävänsä kahden uuden radiokanavan lähetykset. Samalla yhtiö kertoi tehneensä yhteistyösopimuksen Kevyt Kanavan kanssa. Me Naiset Radion lähetysten Sanoma ilmoitti loppuvan 30. maaliskuuta.

Kevyt Kanava hallinnoi suurinta osaa Classic Hitsin taajuuksista muualla paitsi pääkaupunkiseudulla. Tampereen seudulla Kevyt Kanava saa käyttöönsä taajuuden 107,1 MHz, mutta taajuuden siirto Tampereelta sopivampaan lähetinpaikkaan Kangasalle on vielä kesken. Sotkamoon saamastaan taajuudesta yhtiö kertoo luopuneensa. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on hyväksynyt muutokset Kevyt Kanavan toimilupaan ja yhtiön taajuuskokonaisuudesta on poistettu Sotkamon taajuus.

Mediamonitori

Uutista muokattu 30.3.2023 klo 23.45: korjattu Easy Hits -kanavan nimi.


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Sanoman uudet radiokanavat aloittivat lähetykset”

  1. Tarkoitetaanko Easy FM kanavalla Easy Hits kanavaa? Onko ID: Easy FM vai Easy Hits?

  2. Marko, Stadi avatar
    Marko, Stadi

    Classic Hits soittamaan 50-70 luvun oldies klassikoita. Easy Hits aikakausien parhaita pop hits klassikoita. Sanoma Oy ja Kevytkanava Oy. Tässä ilmainen vinkki ja kustannus tasan 0 euroa. Yhden päivän, eli alotuspäivän jaksoin kuunnella täysin turhia kanavia.

  3. [quote name=”Marko, Stadi”]Classic Hits soittamaan 50-70 luvun oldies klassikoita. Easy Hits aikakausien parhaita pop hits klassikoita. Sanoma Oy ja Kevytkanava Oy. Tässä ilmainen vinkki ja kustannus tasan 0 euroa. Yhden päivän, eli alotuspäivän jaksoin kuunnella täysin turhia kanavia.[/quote]

    Classic Hits soittaa 60-80 lukujen klassikobiisejä

  4. Miksei Sanoman radiokanavat kuulu erillisillä Internettadiolaitteilla? Tarkoitan radiolaitteita, joita on myynnissä mm. Gigantissa. Internetradiolaite käyttää nettiradioportaaleita. On kätevä kuunnella nettiradioita erillisellä nettiradiolaitteella kuin pitää tietokone tai matkapuhelin päällä. Varsinkin puhelimen akku kuluu.