Iskelmä palasi Lahteen uudella taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmän lähetykset ovat alkaneet uudelleen Lahdessa, kun valtioneuvostolta viime joulukuussa radion ohjelmistotoimiluvan saanut Alueradiot Sastamala on ottanut uuden taajuuden käyttöön tiistaina. Iskelmä Lahti kuuluu taajuudella 106,0 MHz Kolavankankaan radioasemalta. Lähettimessä on tehoa 300 wattia.

Iskelmä ehti olla ilman vakituista taajuutta Lahdessa kolmen vuoden ajan, koska sitä tuottavan Bauer Median ja silloisen Mediatalo ESA:n yhteistyösopimus päättyi. Mediatalo ESA, nykyinen Hämeen Media, lähetti Iskelmää omalla toimiluvallaan.

Bauer Median kanssa yhteistyötä tekevä Alueradiot Sastamala aloittaa tämän vuoden aikana Iskelmän lähetykset myös Rovaniemellä.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Valtioneuvoston myöntämät radion ohjelmistotoimiluvat ja taajuuslista