Radio Kalevan uudet taajuudet käyttöön Iissä ja Haapavedellä

kirjoittanut

kategoriassa

Helmikuussa Oulussa ja Raahessa ja tänä syksynä Taivalkoskella lähetykset käynnistänyt Radio Kaleva on laajentanut kuuluvuusaluettaan Iin ja Haapaveden ympäristöön, kerrotaan radioaseman Facebook-sivulla. Radio Kaleva on aloittanut lähetykset Iissä taajuudella 96,0 MHz ja Haapavedellä taajuudella 94,3 MHz. Kyseessä ovat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kalevalle lokakuussa myöntämät uudet taajuudet.

Radio Kalevan taustayhtiö Kaleva365 Oy hakee taajuuksia myös Kuusamoon ja Pudasjärvelle. Valtioneuvosto myöntää radion ohjelmistotoimiluvat yleisistunnossaan ensi viikolla.

Radio Kalevalla on toimilupa myös Tervolaan ja Inariin, mutta asema ei ole ottanut taajuuksia vielä käyttöön. Traficomista kerrotaan, että se on myöntänyt Kaleva365 Oy:lle lisäaikaa taajuuksien käytön aloittamiselle syyskuuhun 2023. Traficomin mukaan lykkäys perustuu yhtiön Lapin alueen keskeneräisiin liiketoimintajärjestelyihin.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Kalevan uudet taajuudet käyttöön Iissä ja Haapavedellä”

  1. Haapaveden taajuus vähän huono, koska samalla taajuudella lähettää YleX Sotkamosta sekä Radio Nostalgia Oulusta niin taitaa nyt aiheuttaa paljonkin häiriöitä.