Uusi TV-kanava Eveo käyntiin viikonloppuna

kirjoittanut

kategoriassa

Tuotantoyhtiö Rockway aloittaa ensi viikonloppuna uuden tapahtumatelevisiokanava Eveon lähetykset kanavapaikalla 17. TapahtumaTV Eveo lähettää lauantai- ja sunnuntai- ltapäivisin ja -iltaisin. TapahtumaTV:n ohjelmat keskittyvät ensisijaisesti tapahtumiin ja niihin liittyviin ennakko- ja teemaohjelmiin, -ohjelmasarjoihin sekä koostelähetyksiin tapahtumien kohokohdista, kanavan nettisivuilla kerrotaan.

TapahtumaTV Eveo näkyy Digitan lähetysverkossa E-kanavanipussa sekä Telian ja Ålcomin kaapeliverkoissa kanavapaikalla 17. Lisäksi Eveon ohjelmat näkyvät suorana Griditin ja Telia Viihteen kautta sekä kanavan omalla suoratoistoalustalla osoitteessa eveo.fi.

Rockway on aiemmin lähettänyt kanavapaikalla Pulsean ja TangoTV:n lähetyksiä. Yhtiön lyhytaikainen ohjelmistotoimilupa on voimassa 6. maaliskuuta 2023 asti ja mahdollistaa enintään 12 tunnin lähetysajan viikossa.

Mediamonitori