Radio Voima laajensi Kanta-Hämeeseen

kirjoittanut

kategoriassa

Lahdesta ja Sysmästä lähettävä Radio Voima on ottanut käyttöön uuden taajuuden Hausjärvellä Kanta-Hämeessä. Radio Voima on kuulunut Hausjärvellä maanantaista alkaen taajuudella 91,0 MHz. Hausjärven Erkylässä oleva lähetin laajentaa Radio Voiman kuuluvuutta Hyvinkäälle ja Riihimäelle.

Radio Voiman päätoimittaja Matti Eve kertoo, että asema lähettää Hausjärveltä 300 watin teholla, mutta vuoden loppuun mennessä teho on radioluvassa sallittu 500 wattia.

Radio Voiman taustayhtiö Hämeen Media sai Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta luvan laajentaa kuuluvuusaluetta. Ohjelmistotoimilupa tuli voimaan marraskuun alussa. Yhtiö on hakenut taajuutta myös Hämeenlinnasta, mutta Hämeenlinnan taajuuden saajan päättää valtioneuvosto. Hämeen Media on osa Keskisuomalainen-konsernia.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radio Voima laajensi Kanta-Hämeeseen”

  1. Olisi vonut lähettimen sijoittaa Hämeenlinnaan, joko Ahvenistoon tai Painokankaalle. Kun nuo Hausjärveltä lähettävät kanavat kuuluvat heikohkosti keskustan alueella.

  2. [quote name=”JM”]Olisi vonut lähettimen sijoittaa Hämeenlinnaan, joko Ahvenistoon tai Painokankaalle. Kun nuo Hausjärveltä lähettävät kanavat kuuluvat heikohkosti keskustan alueella.[/quote]
    Tai vaikka enemmän tehoa niin kattaisi myös Hämeenlinnan.

  3. Ovat hakeneet Hämeenlinnaan erillistä lupaa taajuudelle 93,5MHz. Lupakierros on valtioneuvoston käsittelyssä.