Radio Keskisuomalaisen kuuluvuusalue laajenee

kirjoittanut

kategoriassa

Jyväskylän seudulla kuuluvan Radio Keskisuomalaisen toiminta-alue laajenee perjantaina, kun paikallisradio ottaa käyttöön uusimmat taajuutensa Jämsässä ja Pihtiputaalla. Radio Keskisuomalainen alkaa kuulua Jämsässä taajuudella 92,8 MHz ja Pihtiputaalla taajuudella 95,4 MHz. Uusien taajuuksien avulla Keskisuomalainen-mediakonsernin radiokanava tavoittaa laajemmat alueet Keski-Suomen maakunnassa.

Radio Keskisuomalaisen toimilupayhtiö Keski-Suomen Media Oy sai Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta ohjelmistoluvan kahdelle lisätaajuudelle. Ohjelmistoluvat tulivat voimaan 1. marraskuuta. Radiotaajuuksien käyttöön vaaditut radioluvat yhtiö sai Traficomilta tällä viikolla. Taajuuksien sallittu lähetysteho on 2 kW.

Radio Keskisuomalaisen taajuudet (MHz):

Jyväskylä 95,9 2 kW
Jämsä 92,8 2 kW
Pihtipudas 95,4 2 kW
     

Mediamonitori – KSML

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista