FOX-tv:stä STAR Channel tammikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

The Walt Disney Company Nordic & Baltic uudistaa tv-tarjontaansa käynnistämällä uuden tv-kanavan STAR Channelin lähetykset 6. tammikuuta 2023. Uusi kanava aloittaa nykyisen FOX-kanavan tilalla kanavapaikalla 12. STAR Channel jatkaa FOX-kanavalta tuttujen ja uusien amerikkalaisten draamojen ja komedioiden sekä kotimaisten viihdeohjelmien esittämistä ympäri vuorokauden.

The Walt Disney Company Nordic & Baltic -maajohtaja ja SVP Hans van Rijn kertoo yhtiön tiedotteessa, että uuden kanavan ohjelmistossa jatkavat muun muassa Simpsonit, Moderni perhe, Ensisilmäyksellä ja 9-1-1 sekä kotimaiset sarjat, kuten Melkein MENSA ja Robin – täydellinen ilta. Keväällä 2023 kanavalla aloittaa lisäksi kaksi uutta kotimaista sarjaa.

– Uusi STAR Channel -brändi tuo TV-kanavamme vahvemmin osaksi Disneyn viihdebrändien perhettä. STAR on entuudestaan tuttu Disney+ -palvelusta, ja monet ohjelmistamme ovatkin jo katsottavissa sekä television että suoratoistopalvelun puolella, van Rijn toteaa.

Mediamonitori – FOX


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “FOX-tv:stä STAR Channel tammikuussa”

  1. Kai nikitys avatar
    Kai nikitys

    Voisitteko jolloinkin, vaihtaa Simpsonit esim. Futuramaan? Jatkuvaa uusimista, sillä sarjalla. Entäpä C.S.I? Miksi niitä ei koskaan näytetä?