Iskelmän taajuudet vaihtuvat Satakunnassa tammikuun lopussa

kirjoittanut

kategoriassa

Radiokanava Iskelmän taajuudet vaihtuvat Satakunnassa tammikuun viimeisellä viikolla, kun Bauer Media ja sen kanssa yhteistyötä tekevä Alueradiot Sastamala Oy aloittavat Iskelmän lähetykset Rauman ja Porin seuduilla. Alueradioiden omistama Radio City alkaa lähettää Iskelmää Porin taajuudella 88,2 MHz. Raumalla Bauer Media aloittaa lähetykset lyhytaikaisella radioluvalla taajuudella 99,7 MHz. Muutos johtuu Iskelmää tällä hetkellä Satakunnassa välittävän Huittisten Sanomalehti Oy:n ja Bauer Median yhteistyösopimuksen päättymisestä.

Muutosten yhteydessä Sastamalan taajuudella 97,7 MHz kuuluvan Iskelmä Sastamalan nimeksi tulee Iskelmä Sastamala-Huittinen ja asema alkaa tuottaa uutisia myös Huittisten seudun tapahtumista. Asiasta kertoi viime keskiviikkona ilmestynyt Alueviesti.

Iskelmän lähetykset jatkuvat Satakunnassa tämän viikon ajan myös vanhoilla taajuuksilla, mutta helmikuun alussa taajuuksilla alkavat Sanoma Mediaan kuuluvan HitMixin lähetykset. Huittisten Sanomalehti Oy on samalla luopumassa radioliiketoiminnasta. Aiheesta kertoi Lauttakylä-lehti maanantaina.

Lauttakylä-lehteä kustantava Huittisten Sanomalehti Oy teki vuonna 2006 ohjelmayhteistyösopimuksen Bauer Median edeltäjän SBS Finlandin kanssa Iskelmän välittämisestä omistamansa Radio Westin taajuuksilla. Iskelmä Satakunta on kuulunut maakunnassa taajuuksilla 93,0 MHz (Huittinen), 100,4 MHz (Ulvila) ja 105,1 MHz (Rauma).

Mediamonitori

Uutista päivitetty 24.1.2022 klo 16.20: Lisätty tiedot Huittisten seudun uutisten alkamisesta ja vanhojen Iskelmä-taajuuksien siirtymisestä HitMixille sekä Huittisten Sanomalehti Oy:n aikeista lopettaa radioliiketoiminta.


Kommentit

19 vastausta artikkeliin “Iskelmän taajuudet vaihtuvat Satakunnassa tammikuun lopussa”

 1. Suuttunut avatar
  Suuttunut

  Niin eikö radio city pori enään kuulu miltään taajuudelta Porissa??? Lempi kanavani ja nyt sen täyttyy iskelmä :zzz

 2. Iskelmä on tärkeämpi kuin HitMix ja Radio City.

 3. Iskelmä on lempikanavani. HitMixiltä tulee ei-suomalaista musiikkia. Samaa soittavat NRJ ja Loop.

 4. [quote name=”Suuttunut”]Niin eikö radio city pori enään kuulu miltään taajuudelta Porissa??? Lempi kanavani ja nyt sen täyttyy iskelmä :zzz[/quote]

  Kukaan ei ole koskaan tyytyväinen. 🙁

 5. Voi helvett avatar
  Voi helvett

  Ihan suoraansanottuna vit***** et city ei enää kuulu ja jollain hiton iskelmällä täytetää tämäki… nii vähä hyvii kanavii kuten city poris

 6. [quote name=”Voi helvett”]Ihan suoraansanottuna vit***** et city ei enää kuulu ja jollain hiton iskelmällä täytetää tämäki… nii vähä hyvii kanavii kuten city poris[/quote]

  Ysäri kuuluu Porissa ja siksi HitMixiä ei tarvisi.

 7. Mitäh avatar

  City takaisin ja heti. Ainoa hyvä rokkikanava, iskelmän ei todellakaan korvaa Cityä. Ysäriä tulee jo liikaa.

 8. Pihlaja avatar

  Radio City ehdottomasti takaisin kuuluviin Poriin. Se on ainoa kunnon musaa soittava kanava. Iskelmää, poppia ym paskaa tulee kyllä muutenkin tarpeeksi

 9. Vihola avatar

  [quote name=”Suuttunut”]Niin eikö radio city pori enään kuulu miltään taajuudelta Porissa??? Lempi kanavani ja nyt sen täyttyy iskelmä :zzz[/quote]
  Miten on, mahtaako toimilupa sallia Porin taajuuden vaihdon Citystä Iskelmään?

 10. Sooppi avatar

  Tää muutos on kyllä syvältä. Radio City oli kirkkaasti paras radiokanava porin alueella. Soittivat laajasti laatu-rockkia eri vuosikymmeniltä, suorastaan upeat soittolistat. Lauri Tähkää, Popedaa ja Ysärirenkutusta kuuluu ihan tarpeeksi jo muilta taajuuksilta.

 11. On kyllä perseestä, eikö sitä cityä saa kuulumaan jollain toisella taajuudella porissa? Paras kanava on nyt pois porin alueelta!

 12. Citystä avatar
  Citystä

  [quote name=”Mikko”]On kyllä perseestä, eikö sitä cityä saa kuulumaan jollain toisella taajuudella porissa? Paras kanava on nyt pois porin alueelta![/quote]
  Kannattaa yritellä Porissa saada kuuluviin 99,4 Radio Cityn Espoon taajuutta.

 13. Voi ny… Miksei voi City kuulua? Eipä tarvii enää radioa kuunnella…

 14. Ei kuulu miltään taajuudelta enää iskelmä. Joskus hetken tuolta uudelta ja katkeaa

 15. Eikö Radio Rock kelpaa kenellekään?

 16. MöröMatti avatar
  MöröMatti

  Käyttääkö tuo Porin taajuuden Radio Iskelmä nimitystä IskelmäSatakunta? Kun IskelmäSatakunnan nettisivuilla lukee että, IskelmäSatakunnan toiminta on päättynyt. Myös IskelmäSatakunnan nettiradion lähetys päättyi taannoin. Olisiko tuo Porin ja Rauman taajuuden iskelmä pelkkä Iskelmä?

 17. [quote name=”MöröMatti”]Käyttääkö tuo Porin taajuuden Radio Iskelmä nimitystä IskelmäSatakunta? Kun IskelmäSatakunnan nettisivuilla lukee että, IskelmäSatakunnan toiminta on päättynyt. Myös IskelmäSatakunnan nettiradion lähetys päättyi taannoin. Olisiko tuo Porin ja Rauman taajuuden iskelmä pelkkä Iskelmä?[/quote]

  Porin taajuudella ja Rauman tilapäistaajuudella käytetään nimeä Iskelmä Satakunta. Taajuuksilla kuullaan aluemainoksia ja niiden yhteydessä alueellisia asematunnuksia. Näin ollen Mediamonitorin taajuuslistalla Porin taajuuden asemanimi on Iskelmä Satakunta ja lyhytaikaislupalistalla Rauman taajuudella on niin ikään tuo sama nimi.

  Terveisin,

  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori

 18. Radio Rock päälle. Kyllä se siitä.

 19. Kyllä noita rockin tunnelmallisia sulosäveliä voi kuunnella vastakin riittävästi.