Niki Juusela jatkaa F1-sarjan selostajana

kirjoittanut

kategoriassa

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V-sport kanavilla. Viaplay lähettää kaikki F1-harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kilpailut. F1-sarjan lisäksi Elisa Viihde Viaplay lähettää kaikki 14 F2-osakilpailua sekä F3- ja W Series -sarjan kilpailut suomeksi selostettuina. Formulalähetyksien selostajana toimii CMorelta siirtyvä Niki Juusela. Reportterina kilpailuissa toimii Mervi Kallio.

Lähetysten tuottajana ja studioisäntänä aloittaa aiemmin jääkiekkoselostuksia Viaplaylla hoitanut Iiro Harjula. Harjulan seurana asiantuntijoina toimivat entiset F1-kuljettajat Mika Häkkinen, Heikki Kovalainen ja Mika Salo sekä Formula W Series sarjassa kilpaileva Emma Kimiläinen.

Studiossa kilpailuja kommentoi myös Ferrarin lähettiläänä toimiva kaksinkertainen Le Mans 24h -kilpailun voittaja Toni Vilander. Toimittajina Viaplayn F1-lähetyksissä toimivat Ilkka Soini ja Katariina Kiviranta.

Mediamonitori – NENT

{jcomments off}