Radio Pooki laajeni Etelä-Pohjanmaalle

kirjoittanut

kategoriassa

Keski-ja Pohjois-Pohjanmaalla ja Lounais-Lapissa sekä Etelä-Suomessa kuuluva Radio Pooki on aloittanut lähetykset Lapualla Etelä-Pohjanmaalla tiistaina. Radio Pooki kuuluu Lapualla taajuudella 104,9 MHz yhden kilowatin teholla. Radio Pookin laajeneminen tuli mahdolliseksi, koska radiokanavan omistaja Bauer Media sai kesäkuussa toimiluvan uudelle taajuudelle. Radio Pookin lupa on voimassa muiden yksityisten radiokanavien tavoin vuoden 2029 loppuun.

Bauer Media on laajentanut Radio Pookin kuuluvuutta viime kuukausina Etelä-Suomessa Helsinkiin, Porvooseen, Turkuun, Kotkaan ja Lappeenrantaan sekä heinäkuun alussa solmitun yhteistyösopimuksen avulla Pispalan Radion taajuudelle Tampereella.

Nykyisin iskelmämusiikkiin keskittyvä Radio Pooki aloitti raahelaisena paikallisradiona 6.10.1989 taajuudella 94,8 MHz.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista

Aiheesta muualla: Uutinen Radio Pookin sivuilla ja Digitan karttapalvelu