Liigapelit palasivat antennitelevisioverkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

Jääkiekkoliigan ottelut ovat alkaneet näkyä muutaman vuoden tauon jälkeen antennitelevisioverkossa, kun MTV Sisällöt Oy:n lyhytaikaisella ohjelmistoluvalla lähettävä Liiga-kanava on aloittanut kanavapaikalla 59 Digitan D-kanavanipussa 90 prosentin väestöpeitolla. Liiga 1 HD näkyy kaikille Telia Liigapassi -kanavapaketin lunastaneille.

Liiga 1 HD -kanavan lisäksi kaikki Telia Liigapassiin kuuluvat kanavat eli LiigaTV ja Liiga 1-7 ovat katsottavissa antenniverkossa. Ne ovat Hybridi Beta -kanavia, jotka toimivat Digitan E-kanavanipussa 98 prosentin peittoalueella.

LiigaTV on hybridi betan kanavapaikalla 89 ja seitsemän Liiga-kanavaa kanavapaikoilla 92-98. Kaikki lähetykset ovat HD-laatuisia.

HybridiTV-palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa Digitan antenni-tv-verkon näkyvyysalueella. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

Jääkiekkoliigan tv-oikeudet ovat Telialla, jonka omistamat MTV3 ja Sub näyttävät yksittäisiä liigaotteluja maksutta. Kaikki kauden ottelut näkyvät Teliaan kuuluvan maksullisen Cmoren kautta.

Aiempina vuosina liigapelejä on näyttänyt Sanoma Median Ruutu ja kaudella 2018-2019 TV5, joka näytti yksittäisiä otteluja.

MTV:n lyhytaikainen ohjelmistolupa on voimassa ensi maaliskuulle asti. Se koskee T2-standardilla lähettävää Liiga 1 HD -kanavaa.

Mediamonitori – Digita

Muualla Mediamonitorissa: Television kanavapaikat

Mualla verkossa: Lyhytaikaiset television ohjelmistoluvat (Traficom) ja HybridiTV-vastaanottimet (Digitan sivut)