HitMix uudistuu ensi vuoden alkupuolella

kirjoittanut

kategoriassa

Sanoma Media uudistaa 1990- ja 2000-luvun hittimusiikkikanava HitMixiä vuodenvaihteen jälkeen uusilla juontajilla ja ohjelmilla. HitMixin iltapäiväjuontajana ja perjantai-illan ohjelman isäntänä aloittaa viime vuodet Bauer Medialla juontanut Oku Luukkainen. Aamujuontajaksi Alma Hätösen pariksi siirtyy monilta radiokanavilta tuttu ääni Tuomas Rajala. Aamunäänenä Hätösen kanssa nykyisin oleva Joonas Vuorela aloittaa keskipäivän juontajana.

Luukkainen käynnistää helmikuussa uuden perjantai-iltojen ohjelman Retroradion. HitMixin uutena ohjelmapäällikkönä aloittaa viimeksi Radio Novan vastaavana tuottajana työskennellyt Petra Piipari, Sanoma Median tiedotteessa kerrotaan.

HitMix aloitti toimintansa syyskuussa 2017. Viime vuodenvaihteeseen asti Sanoma tuotti kanavaa yhdessä Mediatakojat Oy:n kanssa, mutta Mediatakojien siirryttyä yhteistyöhön Bauer Median kanssa, siirtyi HitMix uusille taajuuksille. Sen lähetysverkko muodostettiin lähinnä Sanoman ostamasta ja lakkauttamasta Aito Hitti -radiokanavasta sekä kokonaan uusista taajuuksista.

Mediamonitori


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “HitMix uudistuu ensi vuoden alkupuolella”

 1. Luvassa on kuuntelijaryntäys kun Oku Luukkainen tuo Retroperjantain kuuntelijat mukanaan Hitmix-kanavan perjantai-iltoihin.

 2. Sunqwist avatar

  [quote name=”Gösta”]Luvassa on kuuntelijaryntäys kun Oku Luukkainen tuo Retroperjantain kuuntelijat mukanaan Hitmix-kanavan perjantai-iltoihin.[/quote]
  Tai sitten ei kun MAtti hoitaa homman

 3. EnInnostuVieläkään avatar
  EnInnostuVieläkään

  Paljonko Sanoma on tarjonnut hankkiakseen Oku Luukkaisen Bauerilta itselleen. No jotainhan on yritettävän, kun ilmeisesti ei voi ihan mihin hintaan tahansa myydä mainosaikaakaan, jos kuulijoita ei ole riittävästi pitämään kanavaa kannattavana. Saas nähdä onko Oku Luukkainen kuulijamgneetti kuten Jaajo Linnonmaa.