Me Naiset Radion lähetykset käyntiin tammikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Sanoma Median uusi radiokanava Me Naiset Radio aloittaa Radio Aallon verkossa 1. tammikuuta. Me Naiset Radio täydentää Me Naiset -brändikokonaisuutta, johon kuuluvat uuden radion lisäksi viikoittain ilmestyvä aikakauslehti ja digisisällöt. Kanavan juonnetut ohjelmat alkavat 11. tammikuuta.

Uuden radion aamussa aloittaa 20-30-40 -podcastista tutut Alina Kangasluoma ja Ida-Liina Huurtela. Iltapäivisin äänessä on Jenni Alexandrova, jolla on parinaan vaihtuvia juontajia.

Me Naiset Radio kasvattaa jo ennestään ison brändin tunnettavuutta. Me Naiset on Suomen suosituin naistenlehti ja verkon isoin naisten puheenaihemedia.

– Me Naiset Radio tarjoaa naisia kiinnostavaa sisältöä tuoden lehden äänen ja näkökulmat radioon, lehden päätoimittaja Iina Artima-Kyrki.

Mediamonitori – Sanoma Media


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Me Naiset Radion lähetykset käyntiin tammikuussa”

 1. Ihan hyvä juttu mutta Sanoma Oy:n radiokanavien ongelma on, kun ne kuuluvat vain Sanoman/Nelonen Median palveluissa (Supla). Olisi käytännöllistä, jos voisi kuunnella erillisellä Internetradiolaitteella, sellainen joita mm Gigantti myy. Nyt kuuntelija on sidoksissa selaimeen tai matkapuhelimeen.

 2. [quote name=”The JT”]Ihan hyvä juttu mutta Sanoma Oy:n radiokanavien ongelma on, kun ne kuuluvat vain Sanoman/Nelonen Median palveluissa (Supla). Olisi käytännöllistä, jos voisi kuunnella erillisellä Internetradiolaitteella, sellainen joita mm Gigantti myy. Nyt kuuntelija on sidoksissa selaimeen tai matkapuhelimeen.[/quote]

  Kuuluvathan ne myös Radiot.fi:n kautta, joka ei ole Sanoman palvelu? Eiköhän tämä palvelu nyt jossain laitteessa toimi.

 3. Ihmeellinen nimivalinta kanavalle 2020-luvulla.

 4. En minä ainakaan ole löytänyt mistään kuuntelulinkkejä (striimejä), jotta voisi kuunnella erillisillä mediasoittimilla. Ei kuulu ainakaan Menuetti Internetradiolaitteella (tietokoneesta riippumaton, sellainen joita mm Gigantti myy). Olisi mukavampi kuunnella mm Suomi Popia, kun ei tarvitsisi olla tietokone tai mobiililaitteet päällä. Internetradiohan on verrattavissa perinteiseen radioon.

 5. Esko Haukkanen avatar
  Esko Haukkanen

  Gigantti ei taida enää myydä tätä radiota.
  K.o. radion manuaalissa lukee: ”Radiossasi on lista radioasemista, mutta jos löydät radioaseman, jota ei ole listassa, voit
  lisätä sen. Voit lisätä sen vain web-sivustolta http://www.wifiradio-frontier.com.” Tämä vaati rekisteröintiä. Listat ei voi päivittää suoraan vastaanottimelle. Ja jos tuki loppuu, loppuu kuntelu…

 6. kuu-ntelija avatar
  kuu-ntelija

  [quote name=”Esko Haukkanen”]Listat ei voi päivittää suoraan vastaanottimelle. Ja jos tuki loppuu, loppuu kuntelu…[/quote]

  Edellyttää tietysti, että streamin pysyvä urli on tiedossa.