Kehäradio juhlistaa kehätien avajaisia Nurmijärvellä

kirjoittanut

kategoriassa

Nurmijärvellä valmistuneen Klaukkalan Kehätien avajaisia vietetään torstaina radiolähetyksellä ja valoteoksella. Nurmijärven kunnan tilapäinen radioasema Kehäradio välittää juhlaohjelmaa viikon ajan taajuudella 87,6 MHz ja nettiosoitteessa Keharadio.com. Hämeenlinnanväylän ja kehätien yhdistävään Lamminsuon eritasoliittymään avataan viikon ajaksi Yhteys-niminen valoteos.

Kehäradiossa lähetetään tauottomasti noin tunnin pituinen ohjelma, jossa kuullaan kunnanjohtajan sekä paikallisten julkkisten ja kuntalaisten mietteitä tiestä. Ohjelmassa soi myös Nurmijärveltä kotoisin olevien tai siellä nykyisin asuvien artistien musiikkia. Radio-ohjelman on koostanut nurmijärveläinen radiotoimittaja Marko Miettinen.

Kehäradion suurin sallittu lähetysteho on 20 wattia.

Kehäradiosta ja valoteoksesta kertoi Nurmijärven Sanomat.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2020