Kotimainen RexTV aloittaa kanavapaikalla 17

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi kotimainen tv-kanava RexTV aloittaa lähetykset tänään kello 17 antenniverkon kanavapaikalla 17. RexTV näkyy kanavanipussa C, jonka väestöpeitto on noin 90 prosenttia. Uusi tv-kanava lähettää ajankohtaisohjelmia, kulttuuria, viihdettä ja urheilua muutaman tunnin viikossa. Kanavan lyhytaikainen ohjelmistolupa on voimassa 16. lokakuuta 2021 saakka.

RexTV kertoo nettisivuillaan toimintansa perustuvan riippumattomaan ja itsenäiseen journalismiin sekä asioiden tarkasteluun puolueettoman objektiivisesti. Kanava ilmoittaa tärkeiksi teemoikseen yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistämisen, vanhuksista huolehtimisen, syrjäytyneiden aktivoimisen, vähemmistöjen huomioimisen sekä suomalaisen kulttuurisen identiteetin arvostamisen ja perinteiden kunnioittamisen. Kanava pyrkii lähettämään sivistävää ja kasvattavaa ohjelmistoa.

RexTV:n taustalla on suomalaisyhtiö Oy 24H Enterprises Ltd ja sen omistaa elokuvaohjaaja Tomi Brotherus. Kanavapäällikkönä on Niklas Hyvärinen.

Kanavan lyhytaikainen ohjelmistolupa rajoittaa viikoittaisen lähetysajan enintään 12 tuntiin, mutta Brotherus kertoo kanavan hakevan jatkossa pitkäaikaista ohjelmistolupaa. Ensi kuussa kanava aloittaa myös kaapeliverkossa.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: TV:n kanavapaikat ja linkkilista (maksuttomat televisiokanavat)

Muualla verkossa: Lyhytaikaiset television ohjelmistotoimiluvat (Traficom)

Artikkelia päivitetty 17.10.2020 klo 21.45: Lisätty kanavan hakevan pitkäaikaista lähetyslupaa ja aloittavan kaapeliverkossa.