Jouluradio, Radio Soi ja Radio Säteily ääneen marraskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Sipoossa toimiva Radio Soi on palannut radiotaajuudelle uudella kolmen kuukauden pituisella lyhytaikaisluvalla. Radio Soi lähettää viikonloppuisin taajuudella 87,6 MHz, mutta asemaa voi kuunnella myös netissä. Radio Soin nettiradio lähettää arkisin kello 6.00-21.00 ja viikonloppuisin ympäri vuorokauden. Radio Soin lähetyslupa on voimassa 1.11.2020-31.1.2021.

Myös Jouluradio on palannut FM-taajuuksille 2. marraskuuta alkaen muualla paitsi Espoon taajuudella. Espoon taajuuden lupa alkaa vasta joulukuun alkupuolella. Jouluradio kuuluu 27 taajuudella eri puolilla Suomea, ja sen lähetykset jatkuvat radiotaajuuksilla loppiaiseen asti. Netissä kanavaa voi kuunnella ympäri vuoden, ja lisäksi joulusesongin ajan Jouluradion nettisivuilla lähettää yhdeksän eri joulumusiikkityyleihin erikoistunutta jouluradiokanavaa.

Lapin yliopiston opiskelijoiden pyörittämä Radio Säteily toimii tänä syksynä 6. marraskuuta alkaen 27. marraskuuta saakka taajuudella 89,0 MHz. Lähetyksiä voi kuunnella myös nettiradiosta.

Rauman jouluradiokanavan JouluRauman radiolupa alkaa tänä vuonna 28. marraskuuta, ja kanavaa voi kuunnella tapaninpäivään saakka taajuudella 97,3 MHz ja netissä.

Nurmijärven Klaukkalassa avattavan uuden Klaukkalan kehätien avajaisohjelmaa varten on perustettu radioasema Kehäradio, joka lähettää torstaista 26. marraskuuta alkaen viikon ajan taajuudella 87,6 MHz.

Marraskuussa aloittavista lyhytaikaisista radioasemista äänessä ovat lisäksi Järviradion taajuudet Lapualla ja Nivalassa.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2020

Artikkelia muokattu 24.11.2020 klo 21.55: Lisätty Kehäradio (Nurmijärvi).