Paikallisradioille lisää tehoa Satakunnassa ja Pohjois-Karjalassa

kirjoittanut

kategoriassa

Raumalaisen Radio Ramonan kuuluvuusalue on laajentunut Säkylän Pyhäjärven ympäristössä uuden lähetinmaston ja lisätehon ansiosta. Radio Ramona lähettää taajuudella 97,3 MHz Euran Neittamosta. Pohjois-Karjalassa kuuluvan Radio Rexin tehoa ja antennikorkeutta on lisätty Kiteen Puhoksen mastolla. Tehonkorotus laajentaa Radio Rexin kuuluvuutta Kiteen ympäristössä taajuudella 102,2 MHz.

Radio Ramonan lähetin siirrettiin Rauman Lapista Euraan viime keskiviikkona. Ramona lähetti Lapista 100 watin teholla, mutta nyt lähetystehoa on kaksi kilowattia. Kuuluvuus on vahvistunut erityisesti Eurassa, Säkylässä ja osassa Laitilaa. Marraskuun lopulta tapaninpäivään Euran lähetin on tauolla Radio Ramonan teemaradion JouluRauman lähettäessä samalla taajuudella Rauman keskustan tuntumasta. Radio Ramonan päätaajuus 93,3 MHz jatkaa lähetyksiä normaalisti.

Radio Rexin lähetysantenni asennettiin viime maanantaina Kiteen maston huippuun, kun se aikaisemmin oli maston puolivälissä. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Radio Rexille myöntämä uusi lähetysteho on kaksi kilowattia.

Mediamonitori – Karjalainen

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista