Radiouutiset lokakuussa 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä tai toisena lauantaina. Ne voi kuunnella Scandinavian Weekend Radion sivuilta noin kuukauden ajan (kuuntelulinkki SWR:n etusivun oikeassa reunassa) tai Mediamonitorista rajoittamattoman ajan. Uutiset käsittelevät sekä valtakunnallisia että Pirkanmaan alueellisia media-aiheita. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen. Radiouutiset voi kuunnella tästä linkistä.

Lokakuun uutislähetyksen (3.10.2020) aiheina olivat Alavudella aloittanut Vihtaradio, Kauhajoella toimivan Radio Scoopin lähetykset syyskaudella sekä Bauer Median järjestelyt, joissa Basso aloitti KISS-radion taajuudella, SuomiRäp entisillä Bassoradion taajuuksilla ja laajentunut Radio Pooki kolmella taajuudella Etelä-Suomessa.

Uutisissa aiheena olivat myös salolaisen Radio Ihme ja Kumman tehonkorotus ja laajempi kuuluvuusalue sekä Radio Ramonan uusi lähetinmasto Eurassa.

Radio Patmos on alkanut kuulua kahdellatoista tilapäistaajuudella. Lähetykset jatkuvat näillä taajuuksilla vuoden loppuun.

Mediamonitori

Muualla verkkossa: Uutisten suora kuuntelulinkki SWR:n sivuilla.