Radio Cityn lähetykset päättyneet Pohjois-Karjalassa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Cityä tuottavan Bauer Median ja Pohjois-Karjalan paikallisradioiden ohjelmistoluvan omistavan Sanomalehti Karjalaisen yhteistyösopimus on päättynyt toukokuun alussa ja samalla Radio City Joensuun lähetykset ovat loppuneet. Radio Cityä on voinut kuunnella Joensuun seudulla taajuudella 101,5 MHz ja Kiteellä taajuudella 87,7 MHz. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt Sanomalehti Karjalaiselle luvan pitää taajuudet pois käytöstä tarvittaessa 1. lokakuuta asti.

Radio City Joensuu aloitti taajuuksilla paikallisradio Oi fm:n tilalla vuonna 2015. Sanomalehti Karjalainen ei ole toistaiseksi tiedottanut, mitä taajuuksilla tullaan lähettämään seuraavaksi. Huhtikuussa Karjalainen aloitti itsenäisen paikallisradiotoiminnan toisessa taajuuskokonaisuudessaan. Tällöin Iskelmä Rex muuttui Radio Rexiksi. Myös tämä muutos johtui Karjalaisen ja Bauerin yhteistyösopimuksen päättymisestä.

Mediamonitori

Uutista päivitetty 8.5.2020 klo 20.15: Tarkennettu tietoa Traficomin myöntämästä luvasta sulkea lähettimet tilapäisesti.

 


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Radio Cityn lähetykset päättyneet Pohjois-Karjalassa”

 1. hienoatyötä avatar
  hienoatyötä

  Onneksi Mediamonitori on olemassa, mistä saa ajankohtaista tietoa. Radiomedian sivuja kun ei välitetä juurikaan päivittää vastamaan oikeaa tietoa. Radiomedian sivut väittävät mm. monien radiokanavien kuuluvan alueilla, missä eivät enää kuulu.

 2. Tarkkailija avatar
  Tarkkailija

  Noissahan radiomedian yms. vastaavanlaisten hupimedioiden sivustoilla voi olla ”parhaimmillaan” jopa 5-10 vuotta vanhentunutta tietoa.

 3. Radionkuuntelija avatar
  Radionkuuntelija

  Lisäksi jos sinne Radiomediaan laittaa palautetta koskien mainitsemianne asioita. Korjaavat tiedot tosi pitkällä viiveellä jos korjaavat ollenkaan.

 4. [quote name=”hienoatyötä”]Onneksi Mediamonitori on olemassa, mistä saa ajankohtaista tietoa. Radiomedian sivuja kun ei välitetä juurikaan päivittää vastamaan oikeaa tietoa. Radiomedian sivut väittävät mm. monien radiokanavien kuuluvan alueilla, missä eivät enää kuulu.[/quote]

  Varmasti tiedot päivittyvät RadioMedian sivuille aikanaan. Tilanne radiotaajuuksilla elää vielä jonkin aikaa, sillä muutoksia ohjelmistojen sisällöissä ja lähettimien sijainneissa on tapahtunut ja tulee tapahtumaan.

  Terveisin,
  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori

 5. >:(

  Taas yksi parhaista radiokanavista poissa.
  Tuleeko tilalle mitään vastaavaa?

 6. Uhtuan Susi avatar
  Uhtuan Susi

  Siinä 101.5 on nyt Joensuussa Järviradio, mutta RDS ei olepäivittynyt.