Radiouutiset toukokuussa 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä tai toisena lauantaina. Ne voi kuunnella Scandinavian Weekend Radion sivuilta noin kuukauden ajan (kuuntelulinkki SWR:n etusivun oikeassa reunassa) tai Mediamonitorista rajoittamattoman ajan. Uutiset käsittelevät sekä valtakunnallisia että Pirkanmaan alueellisia media-aiheita. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen. Radiouutiset voi kuunnella tästä linkistä.

Uutisaiheina ovat Jyväskylän uuden paikallisradion Radio Keskisuomalaisen lähetysten alkaminen, Radio Scoopin siirtyminen kesäviikonloppuradioksi, Radio Cityn lähetysten päättymien Pohjois-Karjalassa, Järviradion kuuluvuusalueen laajeneminen Forssan seudulla sekä sipoolaisen Radio Soin paluu taajuudelle ja nettiradioon.

Mediamonitori

Muualla verkkossa: Uutisten suora kuuntelulinkki SWR:n sivuilla.

{jcomments off}