Lyhytaikaiset radioluvat keväällä 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitorissa julkaistava lyhytaikaisten radioiden luettelo sisältää kaikki vuoden 2020 aikana lähettävät radioasemat. Listaa päivitetään säännöllisesti Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin julkaisemien tietojen perusteella. Mediamonitorin listalla ovat kaikki vähintään yhden watin teholla lähettävät asemat. Luettelossa tuoreimmat radioluvat ovat ylimpinä ja vanhimmat alimpina luvan alkamispäivämäärän mukaisesti. Luettelossa on hakuominaisuus, joten sieltä voi etsiä tietoa esimerkiksi paikkakunnan nimen tai aseman teeman mukaisesti.

Keväällä 2020 lyhytaikaisten radiolupien määrä on vähäinen, koska koronaviruspandemia on aiheuttanut poikkeuksellisen tilanteen suomalaisessa yhteiskunnassa. Kaikki yleisötapahtumat on peruttu heinäkuun loppuun asti, joten näiden tapahtumien yhteyteen suunnitellut radioasemat eivät tule lähettämään lainkaan tai ne siirtävät toiminnan aloittamisen myöhempään ajankohtaan.

Mediamonitori

Artikkelia muokattu 4.5.2020 klo 21.35: Artikkelin päivittämien päättyy. Tietoja lyhytaikaisesta radiotoiminnasta saa mm. Mediamonitorin Tietosivut-osiosta.

{jcomments off}