Ylellä erikoislähetyksiä koronavirustilanteesta joka arkipäivä

kirjoittanut

kategoriassa

Yleisradio lähettää tällä viikolla joka arkipäivä kello 15.00-15.30 erikoislähetyksen koronaviruksesta. Lähetykset nähdään Ylen verkkosivuilla, TV1:ssä ja Areenassa sekä kuullaan Radio Suomessa. Lähetykset voivat kestää myös suunniteltua pidempään ja niitä voi olla muulloinkin tilanteen niin vaatiessa.

– Olemme keskittäneet toimituksen työn pääosin koronatilanteen reaaliaikaiseen seurantaan ja analysointiin. Erikoislähetys täydentää normaalia uutis- ja ajankohtaistarjontaa ja kokoaa iltapäivisin yhteen tärkeimmät ajantasaiset tiedot selkeässä paketissa, sanoo Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen päätoimittaja Riikka Räisänen.

Mediamonitori – Yle Uutiset

Linkit Ylen erikoislähetykseen: Yle Uutiset, Yle Areena (TV), Yle Radio Suomi

{jcomments off}