Jyväskylän radion nimeksi Radio Keskisuomalainen

kirjoittanut

kategoriassa

Mediatalo Keskisuomalaisen uuden radiokanavan nimeksi tulee Radio Keskisuomalainen. Huhti-toukokuun vaihteen tietämillä aloittava radiokanava kuuluu Jyväskylän seudulla taajuudella 95,9 MHz. Kanavan juontajavalinnat kerrotaan kevään aikana. Juontajia on kaikkiaan neljä.

Radion nimi valikoitui yleisöäänestyksellä, johon tuli yli 3000 vastausta. Ehdotuksia radion nimeksi tuli Mediatalo Keskisuomalaisen sisältä yli sata, joista neljä parasta asetettiin yleisöäänestykseen.

– Radio Keskisuomalainen on erinomainen nimi kanavalle. Keskisuomalainen on valmiiksi tunnettu ja luotettava brändi, perustelee radion päätoimittaja Henri Berg Keskisuomalaisen verkkosivuilla.

Uusi radiokanava toimii mediataloon rakennettavista studioista. Uutiset kanavalle tuottaa Keskisuomalaisen uutistoimitus.

Mediamonitori

 


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Jyväskylän radion nimeksi Radio Keskisuomalainen”

  1. Positiivista, että saadaan lisää radiokanavia, joilla ei ole eikö toivittavasti tule olemaankaan mitään tekemistä Bauer median, Sanoman tai YLEn kanssa. Positiivista, koska on mielestäni parempi mitä useammasta eri lähteestä uutis ja juttisisältöjä tulee, eikä ala keskity evain lisää samoille toimijoille.