Radiouutiset maaliskuussa 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä tai toisena lauantaina. Ne voi kuunnella Scandinavian Weekend Radion sivuilta noin kuukauden ajan (kuuntelulinkki SWR:n etusivun oikeassa reunassa) tai Mediamonitorista rajoittamattoman ajan. Uutiset käsittelevät sekä valtakunnallisia että Pirkanmaan alueellisia media-aiheita. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen. Radiouutiset voi kuunnella tästä linkistä.

Uutisaiheina ovat Radio Classicin siirtyminen Bauer Medialle, Pispalan Radion keskiaaltolähetysten jatkuminen haulitornin remontin aikana, Sea FM:ää releoivat pienitehoiset radioasemat Limingassa ja Espoossa, Radio Patmoksen huhtikuussa alkava tilapäinen radiolupa ja pääkaupunkiseudun oppilaitosradiot.

Mediamonitori

Muualla verkkossa: Uutisten suora kuuntelulinkki SWR:n sivuilla.

{jcomments off}