Iskelmätelevision lähetykset päättyneet

kirjoittanut

kategoriassa

Antenniverkkon kanavapaikalla 17 ja useissa kaapeli- ja IPTV-verkoissa lähettäneen Aito Iskelmä Harju & Pöntinen -televisiokanavan lähetykset ovat ainakin toistaiseksi loppuneet. Lähetys katkesi perjantaina kello 18.02 ja joitakin minuutteja myöhemmin ruutuun ilmestyi teksti ”Harju & Pöntinen iskelmätoiveet on päättynyt”. Kanavan Facebook-sivuilla julkaistiin perjantai-iltana kello 20.20 tieto, jonka mukaan lähetykset jouduttiin päättämään ennakoitua aiemmin teknisen vian takia. Lähetysten oli tarkoitus loppua sunnuntaina 29.12. kello 18, sillä Harju & Pöntisen uusi omistaja Sanoma Media ei aio jatkaa kanavan lähetyksiä.

Kotimaisia iskelmämusiikkitoiveita välittänyt kanava siirtyi Sanomalle syksyllä 2019, kun Sanoma osti lapualaisen Kevyt Kanava -konsernin. Kaupan mukana siirtyivät Aito Radiot -brändiin kuuluvat radiokanavat Aito Iskelmä, Aito Hitti ja Aito Kajaus sekä tv-verkkossa näkynyt Aito Iskelmä Harju & Pöntinen.

Sanoma etsii Facebook-tiedotteen mukaan Aito Iskelmä Harju & Pöntiselle jatkajaa, mutta kanavan lähetykset päättyvät ainakin toistaiseksi vuodenvaihteessa.

– Neuvottelut kanavan uudesta omistuksesta ja jatkumisesta ovat käynnissä. Vaikka näissä neuvotteluissa päästäisiin lopputulokseen kanavan jatkumisesta, niin Harju & Pöntinen hiljenee 29.12.2019 klo 18:00. Ja jos neuvottelut päätyvät siihen, että kanavaa jatkaa uusi omistaja, niin toiminta jatkuu tammi-helmikuun 2020 vaihteessa, kanavan Facebook-julkaisussa todetaan

Sanoma on loppuvuoden 2019 aikana tiedottanut radiokanaviensa uudelleenjärjestelyistä vuoden 2020 alussa alkavalla toimilupakaudella. Uutena kanavana aloittaa Aito Iskelmä. Sen sijaan Aito Hitti ja Aito Kajaus lakkautetaan ja niiden taajuudet jaetaan Sanoman eri radiokanavien kesken.

Mediamonitori

Artikkelia päivitetty 27.12.2019 klo 20.40: Lisätty tieto kanavan Facebook-julkaisusta, jossa kerrotaan Sanoma Median neuvottelevan kanavan uudesta omistuksesta ja lähetysten jatkumisesta.