Finest+FM uudistuu lähetystauon jälkeen tammikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Paikallisradio jatkaa ohjelmistoluvalla Helsingissä ja Hyvinkäällä – Porvoon taajuus jää pois

Paikallisradio Finest FM siirtyy tauolle tämän viikon lopussa ja palaa ääneen uudistuneena ja uudella kuuluvuusalueella tammikuussa. Finest FM tiedottaa Facebook-sivuillaan, että lähetysjärjestelmän päivittämisen takia asema on pois aalloilta kuukauden ajan. Lähetykset alkavat 13. tammikuuta Helsingissä ja Hyvinkäällä. Uudistuksen myötä radiokanavan nimeksi tulee Finest+FM. Porvoon taajuus 104,8 MHz jää samalla pois aseman käytöstä.

Vironkielistä ohjelmaa lähettävä Finest FM on toiminut ohjelmistoluvalla Porvoossa vuodesta 2015. Pääkaupunkiseudulla Finest FM ja sen sisarkanava Finest Plus FM ovat lähettäneet lyhytaikaisilla radioluvilla.

Finest+FM aloittaa Helsingin Metsälästä taajuudella 98,5 MHz. Hyvinkäällä taajuudeksi tulee Ridasjärven uudessa mastopaikassa 94,4 MHz. Molemmat taajuudet ovat tämän vuoden lopussa päättyvän toimilupakauden aikana olleet Radio Helsingin käytössä. Porvoo ei ole mukana Finest+FM:n uudessa taajuuskokonaisuudessa.

Finest FM sai kymmenen vuoden pituisen ohjelmistotoimiluvan valtioneuvostolta vuoden 2018 marraskuussa.

Mediamonitori