Groove FM Business aloittanut lähetykset kolmella taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Radiokanava Business FM:n tilalla on maanantaina aloittanut uusi Nelonen Median radioasema Groove FM Business, jonka on kuultu lähettävän lähinnä musiikkia ja Taloussanomien uutisia. Kanava kuuluu pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa sekä eri kuuntelusovelluksissa. Sanoma Mediasta vahvistetaan Mediamonitorille, että radioaseman virallinen nimi on Grooove FM Business. Sanoma tiedottaa kanavasta tarkemmin, kun kanavan kokonaisuus on saatu kuntoon. Business FM:n lähetys on edelleen jatkunut netissä, vaikka ULA-taajuuksilla onkin äänessä uusi radiokanava.

Sanoma ilmoitti elokuussa ostavansa Business FM:ää pyörittävän Businessradio Finland Oy:n. Valtioneuvosto ei peruuttanut Businessradio Finlandin ohjelmistolupaa yhtiössä tapahtuvasta määräysvallan muutoksesta huolimatta.

Business FM aloitti toimintansa Helsingissä vuonna 2016. Viime vuonna asema laajensi Tampereen seudulle ja Ouluun. Valtioneuvosto myönsi Businessradio Finlandille uuden, kymmenen vuotta voimassa olevan ohjelmistoluvan viime marraskuussa. Uusi lupa tulee voimaan ensi vuoden alussa ja se mahdollistaa radiotoiminnan laajenemisen Suomen suurimpiin kaupunkeihin.

Groove FM on puolestaan Nelonen Median radiokanava, joka on toiminut aiemmin ULA-taajuuksilla, mutta lähettänyt viime vuosina pelkästään netissä.

Mediamonitori

Uutista päivitetty 8.9.2019 klo 16.40: Lisätty maininta Business FM:n nettilähetysten jatkumisesta edelleen.


Kommentit

5 vastausta artikkeliin “Groove FM Business aloittanut lähetykset kolmella taajuudella”

 1. ejnari avatar

  Alkuperäinen GrooveFM sellaisena kuin se aloitti heti Radio Stadin jälkeen oli ainakin minun mielestä kaikkein paras. Oli sopivasti ja sopivissa väleissä mainoksia. Sopiva puheen ja musiikin osuus. Harri Saksala ja monet muut silloiset juontajat olivat ihan parhaita.
  Kuuntelin asemaa lähes vakiokuuntelijana mahdollisuuksien mukaan eri työpaikoilla missä milloinkin duunia tein kunnes erilaiset uudistukset muutti asemaa liikaa.Sen jälkeen ei oikein ole löytynyt yhtä tiettyä Novan puolena autoradiokanavana on uutiset-ja liikennetiedotteet. Mutta ei oikein ole sellaista mitä mielellään kuuntelisi säännöllisemmin myös kotona.

  Nämä on vain mun mielipiteitä saa olla toki eri mieltä.

 2. Business FM nettiradio on vielä toiminassa omansa

 3. Hyvääaikansa avatar
  Hyvääaikansa

  Niin oli vuosia sitten Radio Aaltokin hyvä kanava kun viimeksi isosti uudistettiin 2011. noin 2 kuukautta siellä pysyi hyvä ja monipuolinen sekä muista kanavista hieman poikkeava musiikkitarjonta. Hyvin pian ennen kuin edes puolivuotta uutta Radio Aaltoa oli tullut täyteen sinne alkoivat kasvamassa määrin pesiytyä sama meininki kuin lukuisilla muilla kanavilla. Musiikki alkoi enemmän ja enemmän toistamaan itseään ja ne seassa olleet aavistuksen harvinaisemmat/vähemmän soitetut artistien vanhat biisit alettiin korvata järjestään heidän isoimmilla hiteillä.

 4. Pasi Komsi avatar
  Pasi Komsi

  GROOVEFM sanoo rds nykyään, eiköhän tässä palata juurille. Miksi ei tosiaan, muuttaisi nimensä Roots FM kanavaksi, aivan mahtavaa.

 5. Onkohan Business FM lopettanut lähetykset kokonaan, kun nettiradioita ei ole kuulunut moneen päivään mitään?