Lauantairavit palaavat maksuttomasti antenniverkon kanavalle

kirjoittanut

kategoriassa

Raviurheilua voi tästä päivästä alkaen jälleen seurata maksuttomalta antenniverkon tv-kanavalta, kun Ravilauantai-lähetys alkaa kello 15.15 Jokimaan raviradalta Lahdesta. Ravilauantai näkyy Digitan jakeluverkossa kanavapaikalla 26. Lähetyksen tarjoavat Hevosurheilu-lehti ja Maaseudun Tulevaisuus. Ravikanava näkyy lauantain Toto75-raveista ainakin toukokuun loppuun asti.

Ravilähetykset alkavat studio-osuudella ja päättyvät viimeisen Toto75-kohdelähdön jälkeen. Kanava 26 näkyy noin 98 prosentissa kotitalouksista Manner-Suomessa. Raveja ei kustannussyistä lähetetä muualla kuin antenniverkon kanavalla. Lähetykset jatkuvat toukokuun jälkeen, mikäli katsojia on odotusten mukaisesti.

Ravilähetyket näytetään Viestilehdet Oy:n lyhytaikaisella ohjelmistoluvalla, joka on voimassa ensi vuoden helmikuun alkuun. Viime heinäkuussa raveja näytettiin maksuttomasti Digitan Estradi-kanavalla.

Mediamonitori – Digita, MT


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Lauantairavit palaavat maksuttomasti antenniverkon kanavalle”

  1. Milloin palaavat maksuttomasti kaapeliverkkoon?