Radiouutiset Mediamonitorista helmikuussa 2019

kirjoittanut

kategoriassa

Helmikuun radiouutisissa kerrotaan, että tamperelaisen Pispalan Radion kuuluvuusalue laajenee, kun aseman lähetin siirretään uuteen mastoon kevään aikana. Uutisten aiheena on myös Radio Musa, joka kuuluu tilapäisellä luvalla Hämeenkyrössä. Myös eilen antenniverkon kanavapaikalla 26 alkaneet ravilähetykset ovat uutisaiheena. Uutislähetyksessä puhutaan lisäksi lyhytaikaisista radioluvista, joita on tullut voimaan kuun alussa eri puolilla Suomea. Luvan ovat jo saaneet Ranuan Opistoradio, Parkanossa keväällä kuuluva Pispalan Radio ja Vääksyssä toimiva Radio Tallukka. Ääneen ovat tulossa myöhemmin tässä kuussa Radio Taajama Mynämäessä sekä Radio Ihme ja Kumma Salossa.

Radiouutiset Mediamonitorista voi kuunnella artikkelin alussa olevan linkin kautta tai Soundcloud-palvelussa. Uutiset on kuunneltavissa myös YouTubessa. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2019