Radio 957 tekee paluun marraskuun alussa

kirjoittanut

kategoriassa

Vuodesta 1985 vuoteen 2012 toiminut tamperelainen paikallisradio Radio 957 aloittaa lähetykset uudelleen viiden vuoden tauon jälkeen 1. marraskuuta kello 7.00. Radio 957 alkaa kuulua lapsille ja nuorille suunnatun Play Radion tilalla. Taajuuksilla ja nettiradiossa tullaan kuulemaan rock- ja popmusiikkia, paikallisia puheenaiheita ja Aamulehden tuottamia radiouutisia.

Uudelleen käynnistyvän ”Ysiviisseiskan” aamujuontajana toimii kanavalla vuodesta 2000 työskennellyt ja viime vuosina Radio SuomiRockilla ja Radio Cityllä juontanut Janne Leipijärvi. Iltapäivissä ääneessä on niin ikään kanavalla jo aiempina vuosina juontanut Antti Granlund. Aamulehti tuottaa Radio 957:aan uutiset 11 kertaa päivässä. Lisäksi lehden toimittajat antavat tarvittaessa uutisraportteja suoraan lähetykseen.

Viitteitä Radio 957:n paluusta saatiin viime viikolla, kun aseman omistaja Bauer Media toteutti Viestintävirastolta saamansa luvan mukaisesti vaihdon aiemmin taajuudella 95,7 MHz lähettäneen Radio City Tampereen ja taajuudella 88,7 MHz toimineen Play Radion kesken. Samalla Radio 957:n Facebook-sivuja alettiin päivittää viiden vuoden tauon jälkeen.

Radio 957 muuttui Radio Cityksi kesäkuussa 2012. Samalla kertaa asemien silloinen omistaja SBS Media lakkautti muitakin paikallisia radiokanavia korvaten ne Cityn ohjelmistolla.

Keskiviikkona virallisesti aloittava Radio 957 kuuluu Tampereen Näsinneulasta lähettävän taajuuden 95,7 MHz ohella Hämeenkyrössä (94,5 MHz), Parkanossa (90,3 MHz) ja Kankaanpäässä (92,4 MHz) sekä Radiot.fi-palvelussa.

Mediamonitori