Nelosen teräväpiirtokanava aloittaa keskiviikkona Digitan verkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen HD käynnistyy Digitan antenniverkossa kanavanipussa B kanavapaikalla 24 keskiviikkona 1. marraskuuta. Vapaasti katsottavissa oleva kanava lähettää Nelosen ohjelmistoa teräväpiirtoisena. Nelonen HD on ensimmäinen suomalainen kaupallisen toimijan teräväpiirtokanava Digitan antenni-tv-verkossa. Kanavan peittoalue on noin 85 prosenttia väestöstä.

Kanava lähetetään DVB T2 -teknologialla ja sen katsominen edellyttää Antenna Ready HD -vastaanotinta. Muilta osin uudistuksia ei tarvita.

Kotimaiset antennilähetysverkon tv-toimijat ovat sopineet, että kukin toimija siirtää kanavansa samanaikaisesti teräväpiirtoaikaan. Nykyisten SD-lähetysten takaraja on kolmen vuoden kuluttua, vuonna 2020.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Nelosen teräväpiirtokanava aloittaa keskiviikkona Digitan verkossa”

  1. Miksei Nelonen HD ole vapaasti katsottavasti DNA:n kaapelissa? 😥

  2. Eihän dna n kaapelissa muutenkaan mitään näy verrattuna elisan ja telian kaapeleihin. . . Ava hd ja Sub hd kin näkyy kilpailijoilla

  3. Kyllä ja Dna on ihan perseestä muutenkin.

  4. Miksi Nelosen Kanavapaketteja ei pysty yhdistämään Ruutu+ palveluun.

  5. [quote name=”Pekka”]Kyllä ja Dna on ihan perseestä muutenkin.[/quote]
    Olisi hyvä kuulla perustelutkin eikä vain että Dna on syvältä! Itse olen tyytyväinen Dnan asiakas, on kännykkä- ja tv-palveluita eikä tähän mennessä ole ongelmia ollut.

  6. [quote name=”Sami”]Eihän dna n kaapelissa muutenkaan mitään näy verrattuna elisan ja telian kaapeleihin. . . Ava hd ja Sub hd kin näkyy kilpailijoilla[/quote]
    Näkyy maksukanavia yhtä paljon eikä tietääkseni noiden mainittujen ilmaiskanavien hd-versioita näy mtv3hd ja nelonenhd luluunottamatta muuta kuin Maxivisionilla joten ei Dna jää tuossa Elisaa ja Teliaa huonommaksi.