Radioilla muuttopuuhia Pirkanmaalla ja Turussa

kirjoittanut

kategoriassa

Pirkanmaanlaiset paikallisradiot Radio SUN ja Fun Tampere ovat muuttaneet Lempäälän Ideaparkista Tampereen keskustaan. Radiokanaville on rakennettu studiot Suvantokatu 13:n katutasoon. Radio SUN ehti toimia Ideaparkissa kymmenen vuoden ajan.

Radiokanavat ovat pirkanmaalaisten yhtiöiden omistuksessa. Iskelmä- ja pop-painotteinen Radio SUN kuuluu Tampreen seudulla, Valkeakoskella, Sata-Hämeessä ja Kankaanpäässä. Pop- ja rockmusiikkia soittavan Fun Tampereen kuuluvuusaluetta ovat Tampreen seudun lisäksi Ikaalinen ja Parkano.

Myös Turussa paikallisradio on muuttamassa uusiin tiloihin. Turun Sanomien toimituksessa Turun Artukaisissa vuodesta 2011 toiminut Auran Aallot siirtyy keskustan tuntumaan kulttuurikeskus Logomoon. Auran Aaltojen pääomistaja on porilainen Mediatakojat Oy. TS-Yhtymä omistaa kanavasta noin kolmanneksen. Auran Aaltojen ohella Logomoon muuttaa Mediatakojien markkinointiviestintätoimisto Jabadabaduun Turun toimipiste.

Mediamonitori