Pasiradio aalloille kolmella taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Pasi Viherahon luotsaama Pasiradio aloittaa lähetykset keskiviikkona Lahdessa ja Kouvolassa. Viheraholla on tällä kolmen kuukauden pituisella lupajaksolla kolme taajuutta, joilla Pasiradio tavoittaa kuuntelijoita Lahden eteläpuolelta aina Kouvolaan saakka. Pasiradion päälähetin sijaitsee Nastolassa ja se lähettää taajuudella 101,0 MHz. Lahden keskustan eteläpuolella taajuus on 88,7 MHz ja Kouvolassa Kuusankosken suunnalla 94,4 MHz. Lähetyksiä kuullaan myös netissä.

Viheraho kertoo, että ohjelmantekijöitä on hänen lisäkseen näilllä näkymin ainakin kolme, mutta tekijöitä saattaa tulla matkan varrella lisääkin. Kanavan päälähetyspäiväksi on suunnitteilla perjantai, joka on ollut Pasiradiossa perinteisesti suosittu ohjelmapaikka.

– Helsingin Lähiradion torstai-ilta releoidaan näillä näkymin myös kokonaisuudessaan kaikille asemille, Viheraho lisää.

Pasiradion taajuusluvat ovat voimassa huhtikuun loppuun.

Mediamonitori

 


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Pasiradio aalloille kolmella taajuudella”

  1. 😀 Pasiradio on kivaa kuuneltavaa.

  2. Erittäin hyvä valo tässä pimeydessä jossa vaellamme.

  3. Ihmettelee avatar
    Ihmettelee

    Miksi Pasiradio ei kuulu? Onko lähetystä ollenkaan?