Jouluradiolla uusia kanavia ja yhteistyökumppaneita

kirjoittanut

kategoriassa

Viikonloppuna virallisesti lähetykset aloittava Jouluradio laajentaa tarjontaansa ja kuuluvuusaluettaan sekä aloittaa yhteistyön Ylen kanssa. Koelähetykset jo tämän viikon alussa käynnistänyt joulunajan erikoiskanava lähettää loppiaiseen saakka kahdellakymmenellä ula-taajuudella ja netissä.

Jouluradion lähetys alkaa ensimmäisenä adventtisunnuntaina kello 00.00 Hoosiannalla. Uutuutena aikaisempiin vuosiin verrattuna kanavan lähetystä voi kuunnella adventtisunnuntaisin Yle Radio Suomen taajuudella kello 15.30-16.00. Ohjelman juontaa Jouluradion musiikkipäällikkö Mika Saarelainen.

Ula-kuuluvuutta laajentavat uudet lähetinpaikkakunnat Lohja, Vaasa, Mikkeli ja Savonlinna. Jouluradio ja sen yhdeksän eri joulumusiikkilajeihin keskittynyttä sisarkanavaa kuuluvat Radiot.fi-palvelussa ja Elisa Viihteessä. Nettikanavien joukossa ovat uusina Indiejoulu ja Jazzjoulu.

Jouluradion toiminnasta vastaa Toivontuottajat.

Mediamonitori – Jouluradio


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Jouluradiolla uusia kanavia ja yhteistyökumppaneita”

  1. raumalainen avatar
    raumalainen

    Miksi Raumalla ei voi enää kuunnella Jouluradiota. Olen sitä kuukauden odottanut ja tänään kun avasin radion, niin se ei enää kuulunutkaan Raumalla. -pettynyt joulufiilistelijä

  2. [quote name=”raumalainen”]Miksi Raumalla ei voi enää kuunnella Jouluradiota. Olen sitä kuukauden odottanut ja tänään kun avasin radion, niin se ei enää kuulunutkaan Raumalla. -pettynyt joulufiilistelijä[/quote]
    Kokeile 88,7MHz (Pori) tai 93,8MHz (Turku) taajukksia

  3. Onkohan jutussa virhe, jouluradio on virallisesti aloittanut lähetyksen, muttei kyllä löydy radiot.fi palvelusta. Esim. Livetaajuus.fi:stä löytyy.