Kaimaxin toimilupiin lisää muutoksia

kirjoittanut

kategoriassa

Viestintävirasto on hyväksynyt Kaimax Media Oy:n hakemuksen, jossa yhtiö on pyytänyt kolmen radiotaajuuden siirtämistä taajuuskokonaisuudesta toiseen. Iskelmän ohjelmaa Kuopiossa, Savonlinnassa ja Vaasassa lähettävät taajuudet vaihtavat 11.11.2016 päivitetyn toimiluvan mukaisesti taajuuskokonaisuudesta 15 taajuuskokonaisuuteen 18. Kaimaxilla on taajuuskokonaisuudessa 18 entuudestaan Iskelmän toimiluvat Seinäjoelle ja Mikkeliin.

Kaimax Media jatkaa Radio SuomiRockin lähetyksiä taajuuskokonaisuudessa 15. Yhtiö joutui hakemaan muutosta toimilupiin, sillä samassa taajuuskokonaisuudessa ei voi viestintälainsäädännön mukaan lähettää samanaikaisesti kahden eri radiokanavan lähetyksiä.

Mediamonitori – Viestintävirasto


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Kaimaxin toimilupiin lisää muutoksia”

  1. Outsider avatar

    Kevyt kanava Oy itsenäistyi Iskelmä-ketjusta ja Bauer paikkaa näin kuuluvuuttaan. Kaikki on mahdollista isoille konserneille. Virkamiehiä viedään kuin pässejä naruissa ja vielä vapaaehtoisesti. Poliitikoilla ei ole sananvaltaa.