Ramonan jouluradio JouluRauma aloittaa lähetykset maanantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Raumalaisten jouluradio JouluRauma käynnistää lähetykset maanantaina 28. marraskuuta kello 00.00 taajuudella 97,3 MHz. JouluRauma toimii tapaninpäivään saakka ja soittaa joulumusiikkia kotimaasta ja ulkomailta. Ohjemistossa on myös paikallisten artistien ja kuorojen levyttämää joulumusiikkia.

JouluRauman kaapelitaajuus on 107,8 MHz ja kanavaa voi kuunnella netissä Radio Ramonan kuunteluosoitteessa. Ramonan välittämät jääkiekkoselostukset kuuluvat kuitenkin netissä normaalisti, mutta JouluRauma palautuu nettistriimiin heti ottelulähetyksen päätyttyä.

JouluRauma lähettää Radio Ramonan käyttämällä taajuudella 97,3 MHz Rauman keskustan tuntumasta. Tapaninpäivän jälkeen taajuus jatkaa Ramonan lähetyksen välittämistä Rauman Lapista.

Mediamonitori – Radio Ramona