Radio Deille taajuus Kokkolaan

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dein kuuluvuus on parantunut Kokkolan seudulla uuden lähettimen aloitettua lähetykset taajuudella 91,8 MHz. Lähetykset alkoivat syyskuun alussa samasta mastosta, josta myös Radio Vaasa lähettää. Radio Dei välittää Keski-Pohjanmaan taajuuksilla valtakunnallista ohjelmaa sekä paikallislähetyksiä, joita ovat muun muassa sunnuntaisin kuultavat suomenkielinen ja ruotsinkielinen jumalanpalvelus.

Radio Deillä on lähetin myös Kruunupyyssä taajuudella 104,3 MHz. Dei sai lisätaajuudet viime vuonna Viestintävirastolta ja valtioneuvostolta. Sotkamon ja Vaasan lähettimet asema otti käyttöön aiemmin tänä vuonna.

Radio Dei on kristillinen radiokanava, joka aloitti toimintansa helsinkiläisenä paikallisradiona vuonna 1997.

Mediamonitori – Radio Dei