Bauer Median toimitusjohtaja vaihtuu syyskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Leena Puntila luopuu Bauer Media Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on jo alkanut. Puntila toimii yhtiön johdossa syyskuun loppuun asti, minkä jälkeen hän jatkaa Bauer Mediassa johdon konsulttina ja neuvonantajana. Vastikään 60 vuotta täyttänyt Puntila on tehnyt ainutlaatuisen työuran suomalaisissa radioyhtiöissä. Takana on 40 vuotta työntekoa, josta 30 vuotta toimitusjohtajana kaupallisissa radioissa.

Työntekoa ei Puntila tähän lopeta, vaikka halusikin jättää toimitusjohtajan tehtävät.

– Jään taloon neuvonantajaksi, ja asiantuntemukseni on siis uuden johdon käytettävissä. Nyt on sikäli hyvä hetki luovuttaa vetovastuu nuoremmille, kun aika iso projekti eli Radio Novan integrointi Bauer Median radioperheeseen, on saatu menestyksekkäästi hoidettua, toteaa Puntila.

Bauer Median UK & Nordic johtaja Paul Keenan on erittäin tyytyväinen siitä, että Puntila jää taloon johdon konsultiksi.

– Päätös jättää toimitusjohtajan tehtävä oli Leenan oma, ja sitä tietysti kunnioitamme. Olen kuitenkin todella iloinen siitä, että Leenan valtava kokemus radiobisneksestä on edelleen meillä hyödynnettävissä, sanoo Keenan.

Leena Puntila jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin.

– Bauer Media Oy on nyt huippukunnossa. Meillä on täällä Kaapelitehtaalla todella hyvä tekemisen meininki, hehkuttaa Puntila.

Puntila on toiminut kaupallisten radioiden yhteistyöjärjestön RadioMedian hallituksessa yhtäjaksoisesti vuodesta 1988. Tällä hetkellä hän on RadioMedian hallituksen puheenjohtaja ja jatkaa edelleen tässä tehtävässä.

– Radioilla menee Suomessa nyt paremmin kuin koskaan. Radion kuuntelu on pitänyt hienosti pintansa median myllerryksen keskellä. Tarjonta on entistä monipuolisempaa, ja kaupallisessa mielessä radiolla menee nyt erittäin hyvin, toteaa Puntila tyytyväisenä.

Mediamonitori{jcomments off}