Melodia vaihtuu Helmiradioksi ensi maanantaina

kirjoittanut

kategoriassa

Toukokuussa toimintansa aloittanut Nelonen Median ja porilaisen Mediatakojat Oy:n yhteinen Helmiradio laajenee Lounais-Suomeen. Kanava aloittaa toimintansa maanantaina 11.7. nykyisillä Radio Melodian taajuuksilla. Helmiradion toiminta käynnistyi osavaltakunnallisena Groove FM:n taajuuksilla Uudellamaalla sekä Mediatakojat Oy:n paikallisluvilla muualla Suomessa.

Helmiradion laajeneminen lopettaa Radio Melodian toiminnan. Vuonna 2008 Radio Majakan korvanneella Melodialla on kaksi paikallista toimilupaa, alueella Turku-Loimaa-Uusikaupunki ja Salossa. Toimilupien haltijat ovat Turun Paikallisradio Oy ja Salon Alueradio Oy. Kanava lähetti vajaan vuoden ajan myös Porissa ja Jyväskylässä.

Mediamonitori


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Melodia vaihtuu Helmiradioksi ensi maanantaina”

 1. Outsider avatar

  Toimiluvat ovat kauppatavaraa, kun isot konsernit jylläävät. Melodia oli hyvä, eikä Helmi korvaa menetystä. Kuuntele Helmeä päivä, niin olet kuullut puolet Abban tuotannosta, sanoi tuttu, eikä se ollut todellakaan vitsi.

 2. Niin oli GrooveFM:kin hyvä alkujaan, mutta ajettiin myös alas.Nyt vaan tirskuntaa ja iltapäivälehtien juoruja 🙁

 3. Viheraho avatar

  Helmiradio on osa Helmille Sijoille Kamppaniaa.Jolla saatiin Radio Melodia pois Varsinais-Suomesta.

 4. Viheraho avatar
  Viheraho

  Helmiradio on Sijoille Kamppania.Jonka vuoksi Radio Melodia joutui lopettamaan toimintansa Varsinais Suomessa.Mutta onneksi on olemassa Suomen Ainoa Oikea Pasiradio.