Love FM:n lähetykset kuuluvat jo Tampereen seudulla

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi radiokanava Love FM on aloittanut lähetykset Tampereen seudulla taajuudella 95,3 MHz. Love FM lähettää Järviradion kanssa samasta antennista Soneran mastosta Nokialta kahden kilowatin teholla. Aseman omistaa Love FM Oy, joka sai Viestintävirastolta ohjelmistoluvan viime marraskuussa neljään kaupunkiin. Tampereen seudun lisäksi kanavan on tarkoitus aloittaa lähetykset Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Viestintävirasto myönsi vastikään asemalle lisäaikaa toimnnan aloittamiselle. Uudet taajuudet pitää ottaa käyttöön lokakuun loppuun mennessä.

Love FM Oy on hakenut viime aikoina työntekijiötä Helsinkiin ja Tampereelle. Yhtiö on valmistellut radiolähetysten aloittamista julkisuudelta piilossa.

Mediamonitori

 

Päivitys 28.8.2016: Lisätty tieto Nokian maston omistajasta.


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Love FM:n lähetykset kuuluvat jo Tampereen seudulla”

 1. Outsider avatar

  Iltalehden mukaan Love FM on paljastunut venäläispropagandan eli ”uutisten” levityskanavaksi! Millä perusteella näitä lupia jaetaan? Viranomaiset pitää saattaa vastuuseen holtittomasta lupapolitiikasta. Ei voi olla oikein, että suomalaista sananvapautta jaetaan bulvaaneille.

 2. Pertti Haverinen avatar
  Pertti Haverinen

  Bulvaaneista puheenollen on Suomen Ylen lupa peruttava koska se toimii USA:n Bulvaanina

 3. YLE on Suomessa jo vuosikymmeniä levittänyt kansalle vahingollista propagandaa. Tahti on viime vuosina vain kiihtynyt, ja nykyisin lähes kaikki valtamediat suoltavat vahingollista ja länsimielistä propagandaa. Osa heidän jutuistaan perustuu jopa täysin valheeseen.

  Tästä syystä Suomessa on selkeätä tilausta uutiskanaville ja medioille, joissa ei keskitytä Venäjän solvaamiseen.

 4. Kari ei ymmärrä asiallisen ja journalistisen raportoinnin päälle. Love FM on vähintäänkin epäityttävä projekti kun ei tunnu olevan minkäänlaista selkeetä kuviota kuka sen takana häärää. Luotettavuus on kaukana tästä.