Radio Rapu ajaa toimintoja alas

kirjoittanut

kategoriassa

Ohjelmistolupaa pääkaupunkiseudulle havitellut puhekanava Radio Rapu lopettaa juonnetut lähetykset ja välittää jatkossa ainoastaan VOA Europen uutissisältöä, kerrotaan kanavan nettisivuille. Radio Ravun taustayhtiö Oneiric Oy jätti toimilupahakemuksen Viestintävirastoon viime tammikuussa, mutta jäi valtioneuvostoon edenneellä lupakierroksella lopulta ilman toimilupaa. Radiokanava on toiminut viime kuukaudet vain nettivälitteisesti, sillä se luopui ula-lähetyksistä vuonna 2015. Ulalla Radio Rapu lähetti lyhytaikaisilla luvilla.

Oneiricin toimitusjohtaja Timo Uusi-Kerttula kertoo, että Radio Rapu lopettaa ihmistyövoiman käytön ja pitää radion kulut olemattomina. Kanavalle tulee myöhemmin robottijuontaja, jota radioyhtiö on kehittänyt.

Radio Rapu ehti olla äänessä pääosin talouteen ja politiikkaan keskittyvällä ohjelmistolla vuodesta 2014.

Mediamonitori – Radio Rapu