Järviradio keskittyy Helsingin lupahakemukseen

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio on perunut Jämsän ja Mänttä-Vilppulan aluetta koskevan lupahakemuksen ja keskittyy luvanhakuun pääkaupunkiseudun taajuuksille. Järviradio haki alun perin kahta uutta ohjelmistolupaa, jotka koskivat Jämsän ja Mänttä-Vilppulan taajuutta 106,6 MHz sekä pääkaupunkiseudun taajuuksia 89,7 ja 103,1 MHz. Päätöksiä pääkaupunkiseudun luvansaajista odotetaan viimeistään toukokuun alkupuolella. Liikenne- ja viestintäministeriö antoi aiemmin tällä viikolla lisää määräaikaa lupapäätöksen tekemiseen. Perusteluna oli hakemusten määrä haettaviin taajuuksen nähden.

Järviradio on kuulunut vuosia Helsingin seudulla lyhytaikaisilla luvilla. Viimeisin lyhytaikainen lupa tuli voimaan perjantaina 8.4. Järviradio kuuluu ainakin 7.7. saakka taajuudella 105,8 MHz. Lähetystehoa Hanasaaren lähettimessä on 100 wattia.

Mediamonitori


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Järviradio keskittyy Helsingin lupahakemukseen”

 1. Outsider avatar

  Miksi ihmeessä alajärveläisen paikallisradion pitäisi ylipäänsä saada toimilupa Helsinkiin? Muitakin vaihtoehtoja on.

 2. Yksinkertaisesti näin. Järviradio saa mainostajilta enemmän Euroja, myös tunnettavuutta, kun mainostajan Brändi kuuluu Suur -Helsingin taajuuksilla. Automainoksia ja Pohjanmaan yrittäjien ostamaa mainosaikaa. Lisääntyvällä kuuntelijapopulaatiolla, sekä mainosrahalla katetaan releointikuluja. Järkiperäistä minusta.

 3. timo kolu avatar
  timo kolu

  olisi hyvä jos järviradio saisi jatkuvan luvan helsinkiin

 4. timo kolu avatar
  timo kolu

  [url]järviradio saisi kuulua jatkuvasti helsingissä[/url]