Vappuradioiden vilkkaat viikot alkoivat

kirjoittanut

kategoriassa

Espoon Otaniemestä lähettävä Radiodiodi ehti toisena ääneen tämän kevään neljästä opiskelijavoimin pyöritettävästa vappuradiosta. Radiodiodin lähetykset alkoivat netissä ja taajuudella 107,4 MHz maanantaina. Espoolaisia ennen lähetykset aloitti Lappeenrannan Norpparadio, joka käynnistyi viime viikolla.Tamperelainen Rakkauden Wappuradio kajahtaa nettiradioon ja ulalle tiistaina. Oululaisen Rattoradion startti on ensi torstaina klo 24.

Radiodiodin vappuaiheista ohjelmaa voi kuunnella vappuaattoon kello 16 saakka. Tampereen Hervannasta lähettävä Rakkauden Wappuradio valtaa taajuuden 101,6 MHz tiistaina 19. huhtikuuta kello 14.00. Vauhdikasta teekkarihuumorin sävyttämää lähetystä jatkuu vappuaaton iltapäivään asti.

Oulun opiskelijavapun kunniaksi lähettävä Rattoradio kuuluu netin lisäksi taajuudella 98,1 MHz. Rattoradion lähetys alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä puoliltaöin. Rattoradio sammuu tänä vuonna vappuaattona kello 16.

Lappeenrannassa vain nettikanavana toimiva Norpparadio on jo ehtinyt korkata vapunajan alkaneeksi, sillä kanava on ollut äänessä viime viikon keskiviikosta alkaen. Norpparadio venyttää ohjelmatarjontansa jatkumaan aina vapunpäivään saakka.

Mediamonitori