Hittikanava Kiss tulee The Voicen tilalle

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoUusi nuorille aikuisille suunnattu hittikanava Kiss aloittaa lähetykset The Voicen taajuuksilla ensi sunnuntaina. Kiss on Bauer Median menestystuote Isossa-Britanniassa. Tämän vuoden alussa Bauer Media on aloittanut kanavan lähetykset myös Norjassa. Uusi radiokanava on osa Bauer Median kanavien uudistumista Suomessa.

– Lontoo on musiikin ja viihteen mekka, jossa Kissillä on myös hyvä yhteys levy-yhtiöihin. Kiss on enemmän kuin radioasema, se on merkittävä kansainvälinen viihdebrändi. Kiss tuo kansainväliset, nousevat musiikki-ilmiöt ensimmäisenä suomalaisten ulottuville, kertoo sisältöjohtaja Hermanni Seppälä Bauer Mediasta.

Vuonna 2007 aloittanut The Voice ei kokonaan katoa Suomen mediakartalta, sillä brändi säilyy nettisivustona.

– Voice.fi:llä on sivulatauksia kaksi miljoonaa viikossa ja se jatkaa menestystarinaansa itsenäisenä lifestyle- ja viihdesivustona, sanoo Bauer Median toimitusjohtaja Leena Puntila.

Bauer Media on tiedottanut myös Radio Novan uudistumisesta ja uusista juontajista. Radio Novan iltapäivässä ovat aloittaneet The Voicelta siirtyvät Anssi Honkanen ja Niina Backman. Radio Novalla aloittaa myös The Voicelta tuttu Oku Luukkaisen juontama Retroperjantai. Helmikuun aamulähetyksissä ovat Minna Kuukan seurana Arttu Harkki, Janne Kataja, Aki Linnanahde ja Eppu Salminen. Keskipäivän juontajina jatkavat Elina Kottonen ja Vappu Pimiä.

Bauer Median kanavia ovat Helsingissä tuotettavat Radio Nova, The Voice (14.2. alkaen Kiss), Radio City ja Tampereelta lähettävä Iskelmä. Lisäksi yhtiö tuottaa paikallisia Radio Pookia, Radio Jyväskylää ja Play Radiota.

Mediamonitori


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Hittikanava Kiss tulee The Voicen tilalle”

 1. Jos oikeasti tuovat britti-Kissin brändin sellaisenaan Suomeen niin ompa hieno juttu; miksi keksiä pyörää uudestaan ;)(Kiss FM)

  Toisaalta tämä on myös vähän synkkä uutinen koska The Voice brändinä katoaa käytännössä kokonaan nyt, mutta ehkä vanhan kierrättäminen on tosiaan nyt niin trendikästä että radiokanavillekkin palautellaan vanhoja nimiä…

  Hmmm onkohan myös kissin uusi slogan brittiversiota mukaillen ”The beat of the Finland is Kiss!”

  Toisaalta jos Kiss siirtyy nyt musiikillisesti enemmän NRJ/Loop suuntaan, niin ei voi kuin ihmetellä että jääkö NRJlle enää ollenkaan markkinarakoa? Vai onko Bauerilla suunnitelmissa ostaa NRJ ja laittaa tilalle joku uusi kanava?

  elämme mielenkiintoisia aikoja

 2. Otto Metsähukala avatar
  Otto Metsähukala

  [quote name=”JHMK”]Hmmm onkohan myös kissin uusi slogan brittiversiota mukaillen ”The beat of the Finland is Kiss!”[/quote]

  Ainakin kiss.fi -osoitteen otsikkona on ”KISS – The beat of Finland”, joten sille vaikuttaa 🙂

 3. ”suomen ainoa hittiasema kiss fm”
  Ja vuosi oli 1994, maaliskuu, Helsinki 102,4 Mhz + 200w Stereo. Koelähetykset ja jinglet oli muuten suomen Prime erikoisia silloin ennen. Sunnuntai 14. on uusi Kiss FM startti. Mediauutinen on niin uusi ja painotuore, että jää epäselväksi tärkeä asia. Onko juontajat omat Suomipojat ja Tytöt kanavalla? Ymmärtääkseni toimilupa ei kata puhdasta releointia London City jne. Sivistäkää minua immeiset hyvät.Kiitos kuulemiin.

 4. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”marko”]”suomen ainoa hittiasema kiss fm”
  Ja vuosi oli 1994, maaliskuu, Helsinki 102,4 Mhz + 200w Stereo. Koelähetykset ja jinglet oli muuten suomen Prime erikoisia silloin ennen. Sunnuntai 14. on uusi Kiss FM startti. Mediauutinen on niin uusi ja painotuore, että jää epäselväksi tärkeä asia. Onko juontajat omat Suomipojat ja Tytöt kanavalla? Ymmärtääkseni toimilupa ei kata puhdasta releointia London City jne. Sivistäkää minua immeiset hyvät.Kiitos kuulemiin.[/quote]

  Alkuperäinen Kiss FM aloitti maaliskuussa 1995.

  Tämä sunnuntaina aloittava on ihan uusi juttu, vaikka nimi on sama kuin entisaikojen Kissillä. Juontajakuvioita on kyllä pohdittu myös Mediamonitorin toimituksessa ja monessa muussakin paikassa. Voi olla, että aseman tyyli on lähellä Loopin juontotyyliä. Toisaalta radioala on yllätyksiä täynnä… 🙂

 5. Teemu Heino avatar
  Teemu Heino

  Eihän tässä Unescon kansainvälisenä radiopäivänä voi kuin olla harmissaan suomalaisesta radiosta. En olis uskonut että bayer heti uudistaa esimerkiksi Radio Novan. Voicekin oli kai ehtinyt muodostua jonkinlaiseksi suomalaiseksi brändiksi, siihenkin pitää tuoda ulkomainen formaatti. Radio Novasta varmaan oltiin montaa mieltä, mutta se oli kumminkin suomalainen, Oy Suomen Uutisradio Ab (ja minkä startin se sai vuonna x!) ja ei ole edes kauhean kauaa kun se rohkeasti uudisti itseään pidemmän radiopuheen suuntaan ja onnistui siinä. Soitti ihan oman linjaista musiikkiaankin. Mitähän vanhemmat kuuntelijat tykkävät vaikkapa Anssi Honkasesta iltapäivissä.

 6. Realismia avatar
  Realismia

  Novan taustalla aiemmin vaikuttaneen omistajuuden polku vei ulkomaille (ruotsalainen Bonnier) siinä missä Bauer Mediankin.

  Novan tähti oli ollut laskussa jo pitkään. Saa nähdä, kääntyykö jatkossa nousuun. Aika näyttää. Voicen kuuntelijaluvuissakaan ei ole pitkään aikaan ollut hurraamista, joten pakko oli varmaan tehdä jotain.