Roll FM valloittaa musadiggarien vastaanottimet

kirjoittanut

kategoriassa

Roll FM -logoVuosi sitten monipuolisella musiikkilinjallaan radionkuuntelijoita ihastuttanut Roll FM palaa ääneen maanantaina 8. helmikuuta. Roll FM lähettää taajuudella 105,8 MHz ja nyt myös nettiradiossa. Asema lähettää sadan watin teholla Järviradion antennista Helsingin Hanasaaresta, mutta studio on viime vuoden tavoin Vantaalla. Roll FM:n taustalla on Roll-radiotuotanto.

Radiokanavaa pyörittävä Ari Rajala lupaa, että musiikin monipuolisuus kuuluu edelleen ohjelmistossa. Mukana ovat suunnilleen samat ohjelmantekijät kuin viime vuonna, mutta myös muutama uusi pääsee ääneen.

– Musiikki edellä mennään taas, eli sitä soitetaan mistä tykätään. Parasta listamusiikkia soitetaan, mutta listat tehdään itse. Tämä on 24 tuntia vuorokaudessa kahden kuukauden ajan lähettävä musiikkidiggareiden ”Jouluradio”, Rajala hehkuttaa.

Mediamonitori