Radio KLF päivittyy tähän päivään

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoDance-musiikin erikoiskanava Radio KLF aloittaa lähetykset maanantaina pääkaupunkiseudulla taajuudella 102,0 MHz. Radio KLF jatkaa lähetyksiä neljän vuoden tauon jälkeen ja toimii kesäradiona elokuu loppuun asti. Kanavaa voi kuunnella myös netissä. Ohjelmisto noudattelee takavuosilta tuttuja teemoja vuoteen 2015 päivitettynä. Erikoisohjelmia kanava lähettää iltaisin keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina.

Radio KLF on tullut vuosien kuluessa tunnetuksi hyvänmielen dance-kanavana, eikä tämän kesän tarjonta poikkea edellisvuosien tyylistä. Kanavaa pyörittävä Timpe Salonen lupailee soittolistan tarjoilevan edelleen ysärimusiikkia, vaikka sen määrää onkin hieman tarkistettu. Listalle on päätynyt lisää remixejä ja kesähousea. Primetimen ja iltojen musiikista vastaa edelleen Dj Jesus ja yön rytmeissä on Michael N.

– Musiikkivalikoimaa oli pakko päivittää noin viiden vuoden takaisesta linjasta, sillä ysärikanavana KLF ei enää toimisi. Varmasti tämä aiheuttaa myös kielteistä palautetta, mutta KLF on edelleen kesämusallaan vaihtoehto muille kanaville, Salonen huomauttaa.

Ohjelmatuotannossa on tänä vuonna noin 15 henkilöä. Erikoisohjelmissa on vahvoja dj-nimiä, kuten Milla Lehto, Paul Oakenfold, K-System, Darude ja Tiësto. Trancen pariin kuulijat johdattelee Hallmark Radio.

Radio KLF:n kesän 2015 aloitusbiisi kuullaan 1.6. kello 16.00. Jo sitä ennen taajuudella on lähetystä, joka virittää kuuntelijat alkavaan sesonkiin.

Mediamonitori

{jcomments off}